Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért születtem melegnek? A melegek miért születnek melegnek?
19.
Nem emlékeztem a betű színére és gondolkodtam is rajta, hogy megkérdezzem-e, hátha valaki még emlékszik rá. De úgy voltam vele, hogy már nem sokan emlékezhetnek rá, ide fiatalabbak írnak inkább, gyerekek voltak még akkor. Valamiért fekete betűre tippeltem volna, de hiszek neked, ha bordót mondasz. És igen, tényleg jó hosszú szakaszon volt elnyújtva a felirat.
Egyébként most így belegondolva szerintem szabadabb érzés volt akkor melegnek lenni, mint most. Az a felirat se bántott senkit sem éveken keresztül. Nem voltak még egymásnak ugrasztva az emberek minden tekintetben. Legalábbis én szabadabbnak éreztem magam akkor, mint most. Sokkal.
Ez megtortenik, allatoknal is. Szoval az elet resze. Az, hogy van e valamilyen evolucios celja azt nem tudom.
Ez van,lehetne sokkal rosszabb. Ugyanugy teljes eleted lehet, kulfoldon hazasodhatsz, orokbefogadhatsz konnyebben. Elfogadobbak az emberek, koltozz ki.
Elvileg minden emberben vannak meleg hajlamok.
Fantázia szintjén nálam is vannak ilyesmik. Helyesbítek inkább akad néha, nagyritkán.
Pl simán kicsapom arra ha ilyen Fiú lányt dugnak aki be van öltözve nőnek. Viszont ezt így megtenni már nem vonz a dolog.
Max aktív szerepben tudnám elképzelni. És itt még mindíg csak gondolati szinten vagyunk. Ugyanis ha odakerülne a sor akkor nem tenném meg. Nős vágyik, imádom a feleségem és soha nem csalnám meg Semilyen módon sem...
16
A pedagógia is azt mondja ki, hogy például erőszakos behatás hatására nagyon csekély mértékben történik ilyesmi és valójában olyankor nem igazi homoszexualitás alakul ki. Tehát külön is választja a pszihológia, hogy tényleg meleg az illető vagy mentálisan sérült.
A rendellenes kifejezést szintén nem támasztja alá semmi, hivatalosan ennek sem nevezik.
10-es.
Nem csak te. Én is örülök, hogy melegnek születtem és nem volt az életemben egy pillanat sem amikor azt gondoltam, hogy elfogadhatatlan.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!