Kezdőoldal » Szexualitás » Homoszexualitás » Miért születtem melegnek? A...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért születtem melegnek? A melegek miért születnek melegnek?

Figyelt kérdés

szept. 5. 15:16
1 2 3
 11/26 anonim ***** válasza:
87%
A rossz látás nem kizárója annak, hogy valaki értelmes, szeretni való ember legyen. De a 4-es legalább optimista és nem okol senkit semmiért !
szept. 5. 17:19
 12/26 anonim ***** válasza:
88%

Mindenkinek megvan a maga keresztje.

Fiatalon nem értjük ezt a szólást, 50fele mikor látjuk kinek hogy alakult az élet miken ment keresztül akkor kezd értelmet kapni hogy.

Ha lerakná mindenki közösbe azokat a kereszteket és látod a másikét a salyátodat fogod vissza venni.

Fogadd el, barátkozz meg vele, és érezd jól magad.

Most ez hülyeségnek hangzik,tudom. De nagy igazság van benne.

Ezt kifejteni nekem egy könyv kellene. Nem pár sor.

szept. 5. 19:50
 13/26 anonim ***** válasza:
93%
Mert.
szept. 5. 19:51
 14/26 anonim ***** válasza:
78%

3

Nincs tudományos megerősítés a génhibára! Ha megerősített génhiba volna, akkor lenne gyógymód! Egyébként semmiféle tudományos magyarázat nincs... Nem is lesz... :-)

szept. 5. 21:24
 15/26 anonim ***** válasza:
87%
Maradjunk annyiban, hogy a válasz odaát van.
szept. 5. 21:25
 16/26 anonim ***** válasza:
84%

Szó sincs semmiféle génhibáról.

Aki elég intelligens ahhoz, hogy ne csak városi legendákból, meg Facebookról, TikTokról, Gyakoriról tájékozódjon, hanem hitelesen utána járjon a dolgokról, az pontosan tudja, nem a kutatók nem tártak fel homoszexualitásért felelős gént vagy génképletet.

FELTÉTELEZÉS volt erről, de még nem sikerült tudományosan igazolni. Ám mivel ismerünk egypetéjű ikreket (akiknek teljesen azonosak a génjeik), akiknek egyik tagja meleg, míga másik heteró, ez már önmagában megcáfolja a genetikai eredetet.

Gyanakodnak még gyerekkori behatásokra, de ez is nehezen bizonyítható, hiszen a homoszexualitás mindenhol jelen van. Már az ókorban is jelen volt és ma is. Minden egyes nemzetet,etnikumot,népcsoportot és törzset érint. Ismerünk mégszegénységben élő és világsztár homoszexuálisokat, írástudatlant és több diplomást, traumatikus,erőszakos családból és összetaró,szeretetteljes családból származóakat is. Jelen van a 3.világbeli, elnyomó országokban, ahol halállal büntetik a homoszexualitást és jelen van a legfejlettebb civilizációkban, a skandináv országokban, Nyugat-Európában és Amerikában is. Jelen volt pl.a világháborús időben, mikor az emberek helyzete kilátástalan volt, éhezés,bombázasok,vérfürdők közepette élték az életüket és jelen van a mai elkényeztetett kölykök között is. Előfordul extrém elfogadó, Pride-ra járó emberek gyerekei között és előfordul extrém konzervatív,vallásos emberek gyerekei között.

Szóval azokat a gyerekkori behatásokat és körülményeket sem olyan egyszerű meghatározni.

Gyanakodnak a genetikai és külső tényezők együttesére - de mivel sem a genetikai térkép, sem a pontos külső tényezők nincsenek meg, így gyakorlatilag tárgytalan ezen agyalni.

Jelenleg az egyetlen elfogadható magyarazát az, hogy homoszexualitás a normál szexualitás egy formája. Ahogy vannak, pl.az alacsony és vékony lányokat kedvelő férfiak, vannak a magas és teltkarcsú lányokat kedvelő férfiak, vannak a szőkéket és vannak a barnákat kedvelők, úgy vannak homoszexuálisok is. Ennyi és nem több. Minden egyéb homolyos,tudományosan nem bizonyítható FELTÉTELEZÉS, amit a homofóbok kiszíneztek,hogy ha már nincs saját életük,hát legyen kire rázúdítani a saját frusztrációjukat.

szept. 5. 21:25
 17/26 anonim ***** válasza:
23%
Ez nem születéskor dől el szerintem. Biztos volt egy személy, aki már az óvodában, vagy iskolában megtetszett neked.
szept. 6. 00:12
 18/26 anonim ***** válasza:
81%

15-20 évvel ezelőtt a Batthyány téri metrónál a Dunaparti, derékig érő kőfalon állt egy graffiti, egy felirat, háttérben a Parlamenttel. Minden reggel láttam, amikor dolgozni mentem. Évekig ott volt, senkit nem zavart. Ez állt rajta:

"A homoszexualitásnak egyetlen oka van. Az hogy jó!"

Minden reggel megmosolyogtam magamban. :) Szerintem ebben minden benne van. Nem kell ezt túlgondolni, meg görcsösen keresni az okokat. Csak élvezd! Légy szabad!

szept. 6. 00:27
 19/26 anonim ***** válasza:
91%

Igen, a feliratra emlékszem a Batthyányról :) Bordó színű betűkkel volt felírva, kb tíz méteres szakaszán a kőpárkánynak.

Egyetértek vele, akkor is egyetértettem . Egy igazi férfitárs, egy lelki szövetséges ölelése és csókja mindent felülír és mindent megszépít .

Gondolom, ebben egyetért mindenki, aki átéli, illetve aki átélte és várja,hogy ismét átélhesse ....

Mert egy csoda, hétköznapi csoda, de nagyon szép !

szept. 6. 04:51
 20/26 anonim ***** válasza:
30%
Ez egyfajta születési rendellenesség, amivel teljes értékű életet lehet élni. Igen, rendellenesség mivel a biológia elsődleges célja az lenne, hogy szaporodj (elég sikeres faj vagyunk ahhoz, hogy ne kelljen minden egyednek szaporodnia). És nem betegség, mivel nem lehet gyógyítani, elkapni vagy úgy születsz vagy nem. (Vannak olyanok akik gyermek/serdülő kori behatásra lesznek homoszexuálisok, de ők valójában nem azok, csak sérükt a személyiségük.)
szept. 6. 07:54
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!