Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért születtem melegnek? A melegek miért születnek melegnek?
Figyelt kérdés
szept. 5. 15:16
2/26 A kérdező kommentje:
És ezen semmiképpen nem lehet változtatni?
szept. 5. 15:18
3/26 anonim válasza:
Génhiba, sajnos nem gyógyítható jelen tudomásunk szerint. Sajnálom, betegen kell leélnek az életedet.
4/26 anonim válasza:
Ugyanazért, amiért én meg rossz látással születtem. Lehet rajta siránkozni, de minek. Élvezd így az életet, ha már ez adatott meg.
5/26 anonim válasza:
Örülj neki. A legtöbb nő bunkó a férfiakkal.
Csak azzal normálisak látszólag akit le akarnak húzni vagy érdekük fűzödik hozzá.
Romlott a lelkük és kegyetlenek tudnak lenni. A férfiak egyenesek és lelkileg érettek.
Sokkal emberségesebbek.
Én csalódtam a nőkben, maximum szexre jók, másra nem.
6/26 anonim válasza:
XD ja, a férfiak Földre szállt angyalok. Próbálj meg velük ismerkedni, aztán meséld el a tapasztalataidat. Várjuk.
7/26 anonim válasza:
A genetikai lottón sikerült kihúznod a rossz szelvényt.
Annyit tehetsz, hogy szuggerálod magad és elkezdesz megbarátkozni a női nemiszervvel, ahova a péniszed való.
8/26 anonim válasza:
Heteró vagyok. Sajnos a nőkhöz vonzódom, de rájuk nincs többé szükségem. Inkább magányosan halok meg.
9/26 anonim válasza:
Nem lehet tudni, hogy miert. van aki balkezesnek szuletik.
nekik is nehezebb az eletuk, mert a vilag a jobbkezesekre van kialakitva, de azert jol elboldogulnak. A melegek is
10/26 anonim válasza:
Én vagyok itt az egyetlen, aki nem betegségként, fogyatékként, bűnként éli meg a melegségét, hanem teljesen normális dolognak tartom, sőt olykor még örülök is neki, hogy melegnek születtem?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!