Szeptember 11-én születtem,és a szüleim szerint madjhogynem napra pontosan,de vannak akik 2 héttel hamarabb születnek?Én is születhettem volna akár 2 héttel hamarabb?
Figyelt kérdés
Jól tudom hogy ha valaki 2 és fél héttel hamarabb születik meg a várt időponttól,az már normális?2023. jún. 9. 15:45
1/11 anonim válasza:
Betöltött 36 héttől normális. Azaz nem koraszülött. Ha te 38 hétre születtél akkor teljesen normális persze.
2/11 A kérdező kommentje:
Tehát lehetnék augusztusi?
2023. jún. 9. 15:54
3/11 anonim válasza:
Most ezen mi hihetetlen?
Kapaszkodj meg, van aki 10héttel elöbb születik. És?!
4/11 anonim válasza:
Lehetnél, de miért fontos ez?
Fiammal február 15-re voltam kiírva, de január 23.-án született meg. Kicsit több, mint 3 héttel korábban.
Engem meg január 28-ra vártak, de kereken 3 héttel korábban születtem.
Az egyik exem meg november elejére várták, szeptember végén született.
5/11 A kérdező kommentje:
8-as a szerencse számom... :D
2023. jún. 9. 16:02
6/11 anonim válasza:
Sőt, akár a kiírt dátum után is szülhetsz... Szóval akár októberi is lehetnél
7/11 anonim válasza:
Kapaszkodj meg, akár a kiírt dátum után is születhettél volna. Engem december 24-re vártak, ehhez képest január 9-én születtem.
8/11 anonim válasza:
38. hét az egy teljesen ideális magzati idő. Egyáltalán nem meglepő, hogy ekkor szülessen egy baba, ilyenkor már teljesen ki van fejlődve. :) Az enyém is pont szeptember 11.-re van kiírva. Majd gondolunk rád akkor.
9/11 anonim válasza:
Az én lányom 36. hetesen született. Koraszülött lett ezért, fél évig korrigált korral számoltak neki, de ennyi. Februári lett volna, helyette januári baba lett.
10/11 anonim válasza:
Még júliusi is lehettél volna. Egy ismerőssel majdnem egy napra voltunk kiírva, én 40. hétben szültem, ő a 32. hétben. Tehát két hónappal előbb, mint én.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!