Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Volt már gazdag pasid?
Hasonlóan mint az előttem szóló!
Évek kellettek mikorra elfogadta és megszokta a párom,hogy nem kell az árcédulát nézni, vagy h a kínai boltok környékére sem vagyok hajlandó menni!
Nem azt mondom,hogy teljes mértékben azonosult a helyzettel, van azért még ma is mikor rákérdez vásárláskor,hogy láttam az árát!?
Imádom és nagyon szeretem,nem tudja ,de bármit negvennék neki !
Volt, de nem jöttünk ki egy hullámhosszon. Mikor megismerkedtünk, ő is egyszinten volt anyagilag mint én. Majd vállalkozásba kezdett, lett saját autószerelői műhelye, aztán elvitte pénz az agyát.
Már nem vagyunk együtt, többek közt azért, mert szakításunk előtti fél-1 évben, undorítóan beszélt velem (lekezelő, bunkó, ki ha nem én), teljesen stílust váltott, beképzelt volt arra hogy vállalkozó lett, és hogy dől a lé.
Nagyon jól dolgozik, elismerendő szakmássága és egyaránt munkássága, csak magánéletben vitte fel az arcát.
Eszembe jutnak a szavai: "Mennyit adjak neked te pics@?" stb.
Stori ennyi ... Már nem vagyunk együtt. Én megmaradtam átlag. Soha többet pénzes pasi. Amilyen gyalázatot mutat némelyik, köszönöm kihagyom Őket. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!