Kezdőoldal » Szexualitás » Homoszexualitás » Volt már gazdag pasid?

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Volt már gazdag pasid?

Figyelt kérdés
Hogyan élted meg? Mi volt ami számodra valamivel többel járt ez? Nem feltétlenül arra gondolok, hogy te csóró vagy, csak inkább arra, hogy vajon volt-e már olyan párod akinél éreztél nagy anyagi különbséget magadhoz képest..
szept. 4. 16:37
1 2
 11/20 anonim ***** válasza:
100%
nem
szept. 5. 10:43
 12/20 anonim ***** válasza:
100%
Még nem, de még lehet.
szept. 6. 22:56
 13/20 anonim ***** válasza:
83%

Volt

De én gazdagabb voltam nála 🤣

szept. 7. 03:56
 14/20 anonim ***** válasza:
100%
Én a másik oldalt képviselem, mert a saját párkapcsolatomban én vagyok a "gazdag pasi". Valóban tud konfliktusokat szülni, ha anyagilag van egy nagy különbség a két fél között. (Itt most feltételezem, hogy a felek szeretik egymást és nem eltartatni akarja magát az egyik a másikkal.) Nálunk pl. kezdetben gond volt, hogy ha elmentünk bevásárolni, akkor én szerettem volna minőségi dolgokat venni, de ő akart fizetni, ami irritált, mert tudtam, hogy azért kerül majd kb. 2x annyiba a vásárlás, mert pl. beraktam egy-két üveg minőségi bort, vagy francia sajtot, és ha már az én "hülyeségem" miatt költünk el több pénzt, akkor azt én akarnám állni. De ugyanilyen gond volt pl., hogy amikor összeköltöztünk, én ragaszkodtam ahhoz, hogy legyen házvezetőnőnk, vagy hogy a párom nem tudta magát ténylegesen elengedni olyan helyeken, mint pl. egy elegánsabb étterem, vagy ha elmentünk valahova nyaralni és egy jobb szállodában szálltunk meg. De hat év után ezek már kellően enyhültek, ő is megszokta ezeket, meg most már ő is sokkal jobban keres, így ezek maximum csak érintőlegesen kerülnek elő. Viszont ez egy tényleges probléma, amit muszáj megbeszélni a másikkal, mert sok keserűség és veszekedésnek tud lenni a táptalaja.
okt. 26. 00:00
 15/20 anonim ***** válasza:
92%

Hasonlóan mint az előttem szóló!

Évek kellettek mikorra elfogadta és megszokta a párom,hogy nem kell az árcédulát nézni, vagy h a kínai boltok környékére sem vagyok hajlandó menni!

Nem azt mondom,hogy teljes mértékben azonosult a helyzettel, van azért még ma is mikor rákérdez vásárláskor,hogy láttam az árát!?

Imádom és nagyon szeretem,nem tudja ,de bármit negvennék neki !

okt. 26. 06:01
 16/20 anonim ***** válasza:
59%
Hogy oda ne rohanjak “nem vagyok hajlando kinai boltok kornyekere se menni” megall az esz. Aki itt irja magarol, hogy o bizony dusgazdag, ne legyen ketsegetek felole, hogy valojaban szegeny, mint a templom egere es meg a pokot is kiharapna a sarokbol😂 meg mi szamit gazdagnak eloszor is? Tok szubjektiv dolog. Ket polo kozul ha a dragabbat valasztom akkor gazdagnak szamitok? Szerintem ha tenyleg van egy nagyon gazdag pasi es kelloen intelligens es kulturalt, akkor az sosem fogja hatranyos helyzetbe hozni, vagy csak ereztetni a parjaval a vagyoni helyzetet. Pl. Valoszinu, hogy nem a Hiltonba fogja vinni vacsorazni, hanem egy atlag etterembe.
okt. 26. 09:12
 17/20 anonim ***** válasza:
91%
16-os, persze, szántszándékkal nem akartam sose éreztetni a párommal a különbséget, de vannak helyzetek, amikor ez előjön, lásd amiket felsoroltam (14-es vagyok). Csak, hogy értsd a problémát: amikor összejöttünk, a párom még egyetemista volt, én meg már dolgoztam így értelemszerűen én voltam a gazdagabb. Kezdetben én se törődtem a dologgal, meg sose akartam vele a különbséget éreztetni, de pláne miután összeköltöztünk sokszor volt az az irritáló érzésem, hogy mégis minek dolgozom ki a belemet, ha semmire se megyek a pénzzel, mert olyan szinten kell élnem mint egy egyetmista, vagy különben a másikat fogja zavarni?
okt. 26. 10:33
 18/20 anonim ***** válasza:
100%
Igen
nov. 14. 14:08
 19/20 anonim ***** válasza:
100%
nem volt
nov. 15. 10:45
 20/20 anonim ***** válasza:
100%

Volt, de nem jöttünk ki egy hullámhosszon. Mikor megismerkedtünk, ő is egyszinten volt anyagilag mint én. Majd vállalkozásba kezdett, lett saját autószerelői műhelye, aztán elvitte pénz az agyát.

Már nem vagyunk együtt, többek közt azért, mert szakításunk előtti fél-1 évben, undorítóan beszélt velem (lekezelő, bunkó, ki ha nem én), teljesen stílust váltott, beképzelt volt arra hogy vállalkozó lett, és hogy dől a lé.

Nagyon jól dolgozik, elismerendő szakmássága és egyaránt munkássága, csak magánéletben vitte fel az arcát.

Eszembe jutnak a szavai: "Mennyit adjak neked te pics@?" stb.

Stori ennyi ... Már nem vagyunk együtt. Én megmaradtam átlag. Soha többet pénzes pasi. Amilyen gyalázatot mutat némelyik, köszönöm kihagyom Őket. :)

nov. 15. 14:43
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!