Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Észrevettétek, hogy a gazdag pasik között sok a biszex, vagy meleg?
Elég sokan rámírnak közösségi oldalon, hogy fizetnének dolgokért, és ahogy nézegetem a képeiket, mind pénzes, vállalkozó, vagy más magas beosztású, drága autók, szép budai ház, vagy vidéki nyaraló, utazgatások, persze közben képek a családdal is (ha biszexek).
Mondjuk kinézetre változóak, de vannak elég jó pasik is, akiknek szerintem nincs szükségük, hogy fizessenek a szexért, extrémebb dolgokért.
A gazdagok szerint egyszerűbb, ha pénzért megkapnak egy fiút, mintha mondjuk barátság extrákkal kapcsolatot keresnének?
Na és vállaltál is dolgokat? :D
Szerintem azt gondolják, hogy mindenki megvehető, egy nagyon jól kinéző, fiatal srácért pedig képesek fizetni, nekik ez valószínűleg annyi, mint neked az, hogy naponta bemégy pékáruért a boltba.
Hogyne, apukám, nadrágszíjjal verekedő apa mellett, segédmunkásként munkásszállón és egyéb tajparaszt közegben kevesebben engedhetik meg maguknak azt a luxust, hogy melegként létezzenek. Ahhoz előbb nagy biztonsággal el kell legyen az ember élete rendezve.
De ez egyáltalán nem jelenti azt, hogy szegényebbeket ne "sújtaná" a sors melegséggel éppolyan arányban.
Engem is érdekelne erre az utolsó kérdésre a válasz.
Egyébként én állítólag nagyon jó kinézetű srác vagyok arcra és alkatra is, rengeteg közös képem van kint a közösségi médiákban a barátaimmal, sporttársaimmal és haverokkal, de nincs ráírva a homlokomra, hogy biszex vagyok, és még soha nem írt rám azért valaki, hogy tetszem neki és pénzért szexelne velem.
Csak néha egy-egy fotós és modell ügynökségnek dolgozó emberke ír rám, hogy milyen jól fizető karriert csinálhatnék a testemből, és megadnak egy kontaktot ha érdekelne a dolog.
De gazdag meleg vagy biszex pasik még soha nem írtak rám.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!