Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Volt már gazdag pasid?
Figyelt kérdés
Hogyan élted meg? Mi volt ami számodra valamivel többel járt ez? Nem feltétlenül arra gondolok, hogy te csóró vagy, csak inkább arra, hogy vajon volt-e már olyan párod akinél éreztél nagy anyagi különbséget magadhoz képest..szept. 4. 16:37
1/20 anonim válasza:
Igen, a jelenlegi páromnál. Engem nagyon feszélyez. Még nem vagyunk együtt olyan rég óta, nem élünk együtt, de én rosszul érzem magam amiatt hogy neki más az anyagi helyzete és félek is hogy ez valamikor közénk fog állni. Ő mindig biztosít róla hogy ez neki egyáltalán nem probléma, de...
2/20 anonim válasza:
Volt/van de nem a pasim. Szokott fizetni azért, hogy cumizzon.
4/20 anonim válasza:
Ismerkedtem egy velem egykorú pasival vagy 2 hónapja, fogalmam se volt az anyagi helyzetéről. Majd meghívott magához hosszúhétvégére. A semmi közepén egy baromi nagy telek, teniszpálya, kocsifelhajtó, mint a régi kosztümös filmekben, fákkal szegélyezett sétány, a végén egy modern építésű nagy ház, szemben egy vendégház. Volt egy Aston Martin DB9-ese!!!! Nagyon meglepődtem, mert amúgy nem látszott, hogy tele lenne pénzzel, tök átlag helyekre jártunk, sőt, az első randink egy mekiben volt. Majdnem egy évig együtt voltunk. Végül valami miatt megszakítottuk a kapcsolatot, nem tudom már mi volt az, de nem a pénz volt az oka. Így utólag már bánom, mert legalább ha közvetve is, de lenne pénzem.
5/20 anonim válasza:
Biztos hogy az o haza volt, nem pedig egy James Bond film forgatási helyszine? 🤣
6/20 anonim válasza:
A barátom gazdag de sose kérkedik vele.
7/20 anonim válasza:
nem pasi, szexpartner.
Idős pasi, feleséggel, családdal, komoly pozícióval. Egyetem alatt bérelt nekem lakást, kaptam némi költőpénzt is, csak a szám kellett neki cserébe.
10/20 anonim válasza:
Hát ha valaki csak ennyire becsüli magát
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!