Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek elmondjam?
HA azt mondod, hogy 90% (de egyáltalán biztos vagy benne hogy nem azért közölték veled ezt, hogy könnyebben előbújhass???) hogy elfogadóak, akkor én bevállalnám, mert tiszta helyzetet teremthetsz.
Te nem leszel a jövőben sem hetero, a szexuális életed viszont ezer százalékkal könnyebb lesz ha nem kell titkolózni a lakókörnyezetedben.
A lakótárs extrákkal sokkal, sokkal neccesebb, mint maga outolás, de outolás nélkül az sem jöhet össze.
Szóval csapj bele rövid az élet! :D :D
.... és tájékoztass minket, hogy irigykedhessünk
Az én két barátom mindent tudnak rólam mint én is róluk!
A barátságon mit sem változtat a szexuális beállítottság!
Köszönöm az eddigi válaszokat!
#4 ezt le is írtam, semmiképp sem akarok rámozdulni. Mivel nem tudom róla, hogy vevő lenne-e valaha sráccal bármire. Ha tényleg nem érdeklik a srácok, akkor szomorú leszek igaz, de ez van, nem lehet mit tenni, továbblépek majd valahogy.
Hello bocsi, elfelejtettem visszatérni ehhez a kérdéshez
A múlt héten elmondtam és szerencsére jól fogadták, meglepődtek de teljesen támogatóak szóval végül jól alakult
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!