Kezdőoldal » Szexualitás » Homoszexualitás » Szerintetek elmondjam?

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek elmondjam?

Figyelt kérdés
Van két közeli fiú barátom, akik már többször utaltak rá, hogy nem homofóbok, és nincs bajuk a melegekkel (igaz még így sem tudom 100%ra biztosnak mondani de mondjuk 90%ra igen). Már régóta ismerjük egymást, még gimiben lettünk barátok, most egyetemisták vagyunk. Bevallásuk szerint heterók, bár ezt sem tudom bizonyos okokból 100%ra venni néha, hozzátéve azt hogy sosem voltak még semmilyen kapcsolatban. Egy gond van, hogy az egyikük nekem eléggé tetszik (és itt nemcsak kinézetre gondolok hanem személyiségre is), és ami még inkább problémás, hogy ő az én lakótársam is. Már régóta gondolkozom azon, hogy elmondom nekik (mivel mi hárman közeli barátok vagyunk így mindkettőjüknek ugyanúgy egyidőben el kell mondanom ha elmondom, csak így tartom fairnek), de ez a részlet visszahúz, mert úgy vagyok vele, hogy ez nagyon sokféleképpen sülhet el rosszul, és akkor még a lakhatás is problémává válik mivel hogy együtt lakunk, és nincs alternatívám. Nyilván ha nem laknánk együtt, akkor sokkal egyszerűbb lenne, már elmondtam volna. De így ugyanakkor nem tudom, hogy a lakótársammal hogy fogunk egymáshoz viszonyulni, ha tudni fogja. Ő egyébként főképp olyan, hogy nehéz megállapítani róla, hogy tényleg hetero vagy sem, és pont ezért látok még arra is lehetőséget, hogy meleg. Egyáltalán jó ötlet volna elmondani nekik hogy én meleg vagyok? És ha igen, akkor lehet, hogy azt továbbra is titkolnom/tagadnom kéne, hogy bejön nekem? (Nyilván nem rámozdulni akarok azonnal, nem vagyok ilyen undorító ember főleg hogy nem tudom róla a szexualitását, hanem ha például megkérdezné tőlem, hogy tetszik-e nekem, vagy ilyesmi.)

aug. 29. 22:08
 1/9 anonim ***** válasza:
32%
Mindenki jobban jár, ha titkolod tovabb.
aug. 29. 22:24
 2/9 anonim ***** válasza:
93%

HA azt mondod, hogy 90% (de egyáltalán biztos vagy benne hogy nem azért közölték veled ezt, hogy könnyebben előbújhass???) hogy elfogadóak, akkor én bevállalnám, mert tiszta helyzetet teremthetsz.

Te nem leszel a jövőben sem hetero, a szexuális életed viszont ezer százalékkal könnyebb lesz ha nem kell titkolózni a lakókörnyezetedben.

A lakótárs extrákkal sokkal, sokkal neccesebb, mint maga outolás, de outolás nélkül az sem jöhet össze.

Szóval csapj bele rövid az élet! :D :D

.... és tájékoztass minket, hogy irigykedhessünk

aug. 30. 00:56
 3/9 anonim ***** válasza:
94%

Az én két barátom mindent tudnak rólam mint én is róluk!

A barátságon mit sem változtat a szexuális beállítottság!

aug. 30. 04:08
 4/9 anonim ***** válasza:
87%
Kivéve ha egyik ramozdul a masikra de az visszautasitja es emiatt megsertodik
aug. 30. 06:48
 5/9 A kérdező kommentje:

Köszönöm az eddigi válaszokat!

#4 ezt le is írtam, semmiképp sem akarok rámozdulni. Mivel nem tudom róla, hogy vevő lenne-e valaha sráccal bármire. Ha tényleg nem érdeklik a srácok, akkor szomorú leszek igaz, de ez van, nem lehet mit tenni, továbblépek majd valahogy.

aug. 30. 12:36
 6/9 anonim ***** válasza:
100%
szia na mi lett?
szept. 5. 13:22
 7/9 A kérdező kommentje:
Még nem mondtam el mert így hozták a körülmények, de majd az elkövetkező hetekben talán
szept. 5. 14:07
 8/9 anonim ***** válasza:
100%
Szia elmondtad?:)
okt. 4. 12:16
 9/9 A kérdező kommentje:

Hello bocsi, elfelejtettem visszatérni ehhez a kérdéshez

A múlt héten elmondtam és szerencsére jól fogadták, meglepődtek de teljesen támogatóak szóval végül jól alakult

okt. 7. 23:50

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!