Kezdőoldal » Szexualitás » Homoszexualitás » Hogyan legyek fiúsabb?

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogyan legyek fiúsabb?

Figyelt kérdés
Kiskorom óta eléggé lányos vagyok, állandóan skinnyt hordok meg ilyen model walkingolok. Lányokkal lógok, affektálok viszont rengetegen utalnak emiatt pedig én eskü próbáltam változtatni. És légyszi ne olyanokkal gyertek hogy fogadjam el magam mert ez nem megy
aug. 28. 05:27
1 2
 11/17 A kérdező kommentje:
Jól van na a valóságban annyira nem beszélek így
aug. 28. 16:33
 12/17 anonim ***** válasza:
100%

Ez nem a valóság?

aug. 28. 21:33
 13/17 anonim ***** válasza:
100%
Komolyan az utálóid miatt akarsz megváltozni?? Ne már! Ha skinny-t hordasz és affektálsz az valószínüleg azért van, mert így érzed jól magad, ez a neked a természetes. Ne próbálj az lenni, aki nem vagy, csak azért, hogy másoknak megfelelj. Föleg olyanoknak, akik nem szeretnek.
aug. 30. 10:22
 14/17 A kérdező kommentje:
#13 köszi a biztató szavakat!
aug. 30. 10:33
 15/17 anonim ***** válasza:
61%

Legyél inkább férfias, és úgy leszel, ha teszel érte.

Hallgass podcasteket a férfiasságról, öltözz férfiasabban, menj edzőterembe, végezz fizikai munkát

aug. 30. 20:35
 16/17 anonim ***** válasza:
100%
Uristen remelem te is ilyen Jiafei fan, floptropica person vagy 🥰💅
szept. 2. 19:04
 17/17 anonim ***** válasza:
100%
Ha tudnád, hogy ez mennyi embernek bejön! <3
szept. 27. 02:27
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!