Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Leszbi, biszex lányok. Nektek bejön a fiúsabb, rövid hajú kicsit izmosabb lány?
Hát én nyitott nő vagyok, de sajnos az aszexualitás kizáró ok lenne, ha szingli lennék. Szerintem ez sok ember számára kizáró ok, nem sokakat ismerek akik nem szexelnek úgy igazán.
Egyébként külsőre és belsőre biztos szimpatikus ember lehetsz.
Ezeket a megnevezéseket is csak addig használjátok amíg kiderül hogy a való életben marhára nem működnek.
Demiszexuálisnak mondható (de nem mondja magát külön) kb. a társadalom nagy százaléka aki nem kufircol fűvel-fával mert van értékrendje, elvárásai (amik a környezettől és/vagy belülről érkeznek saját maga felé). Meg egy idegennel aki több randi után is lehet az még, alapjáraton ijesztő ilyen szinten összemelegedni (legtöbb esetben). A kötödési traumáról pedig még nem is beszéltünk, azt is le lehetne rendezni egy ilyen címkével és akkor már nem is kell foglalkozni vele.
Egy aszex meg ennyi erővel tartson barátokat mert egy párkapcsolat pont az intimitás olyan fokainak megélésére van, ahova ilyen személy nem vagy csak ritkán merészkedik - mindenesetre nem annyiszor, amennyit egy párkapcsolat, főleg az elején megkívánhat.
Meg ha még nem volt barátnőd, honnan tudod, hogy így működsz? Nekem életem eddig 2 legklasszabb nője egyetemen jött, olyan hormondömpinggel amit sosem hittem volna, hogy ember kiválthat a másikból - és ők sem futó kaland eredményei voltak hanem méltón építkezett az egész.
Egyébként társkeresőn pont kiírják a címkéiket, lehetetlen, hogy ne találj egy másik aszexuálist.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!