Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Csajok, nektek bejön ha egy pasi átlagnál izmosabb úgymond kigyúrt?
2019. ápr. 17. 17:29
1/23 anonim válasza:
Nem, az ilyen testalkat engem inkább taszít. Ez túl van tolva gyúrásban.
2/23 anonim válasza:
Én imádom, csak ne legyen kockahasa (inkább offseason forma) és legyen europid.
3/23 A kérdező kommentje:
De miért?
Azt olvastam hogy valóban a nőknek ilyen az álmpasi, de nem merik be vallani mert az ilyen pasik többet törődnek magukkal mint egy nő,és ezt a nő szégyenli talán?!!
2019. ápr. 17. 17:37
4/23 anonim válasza:
Számomra egyáltalán nem izgató, túl sok.
Nem tartom esztétikusnak az ilyen izmokat, nem tudnék hozzá vonzódni.
A kevesebb néha több.
A majdnem szétpattanó erek inkább ijesztőek, mintsem szexik.
5/23 A kérdező kommentje:
Úgymond kisebbségi érzésük van a nőknek ilyen pasival..
Egyebkent koszi a valaszokat
2019. ápr. 17. 17:42
6/23 anonim válasza:
Az izmosabb pasik bejönnek, de amit belinkeltél az már túlzás. Nem jön be ez a fajta testalkat.
7/23 A kérdező kommentje:
Azt tudtam eddig is egyébént hogy sok nőnek nem jön be már az ilyen kigyúrt test, inkább az ilyen picit sportos és szálkás fizikumú pasi. Na de mi az ami még oké?
ez peladul?
2019. ápr. 17. 17:53
9/23 anonim válasza:
Nekem nagyon nem jön be. Nem tetszik az izom.
10/23 anonim válasza:
Ez a masodik meg hagyjan, szorosen, de az elso kizart. 25
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!