Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Leszbi, biszex lányok. Nektek bejön a fiúsabb, rövid hajú kicsit izmosabb lány?
Figyelt kérdés
Kiváncsi lennék, mert próbálok barátnőt találni, leszbi aszex vagyok. próbáltam társkeresőzni, de a halálnak se kellettem :( és élőbe meg nehezebben megy az ismerkedés. Szóval nem tom hogy ronda vagyok, vagy miabaj velem :( nem vagyok túl izmos se, csak picit. Ugyanitt hátha valaki lehet nyugodtan írni🤣 18L2023. szept. 4. 17:46
11/21 anonim válasza:
10. Hát ez mindenképpen az aszexualitás fogalma.
9, de a kérdező tényleg aszexuális, ha semmi vágyat nem érez. Kényszeríteni nem lehet.
13/21 A kérdező kommentje:
Már van két cicám. Te is értelmes vagy látom.
2023. szept. 4. 20:46
15/21 anonim válasza:
11: szó sincs kényszerítésről, kivéve ha a "kényszer" szó alatt a "természetes szintű szexuális igényt" értjük. Márpedig aki nem aszexuális, az olyannal rendelkezik és ők vannak többségben a "húspiacon" is. Nem kell ezért csodálkoznia a kérdezőnek, hogy nehezen akad neki pár.
16/21 anonim válasza:
15. Én tökre megértem, én hiperszexuális vagyok, ha nem ér sok stressz. 0-24 nyomnám, szóval csak tudom mi a különbség.
17/21 anonim válasza:
Ismered a fogalmat hogy a "macskás nő" na te leszel az.
Macska már van,párkapcsolat nincs. Innen már nem kell sok,hogy ijesztgesd a gyerekeket akik mutogatnk es nevetnek rajtad.
De akkor neked cél irányosan kell aszex oldalakon keresni. Már ha létezik ilyen.
18/21 anonim válasza:
legalább tudod hogy milyen nehéz a fiuknak
19/21 anonim válasza:
Nem jon be, de emiatt azert nem kell meghalni.
20/21 anonim válasza:
Uristen konkrétan az esetem vagy.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!