Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan legyek fiúsabb?
Figyelt kérdés
Kiskorom óta eléggé lányos vagyok, állandóan skinnyt hordok meg ilyen model walkingolok. Lányokkal lógok, affektálok viszont rengetegen utalnak emiatt pedig én eskü próbáltam változtatni. És légyszi ne olyanokkal gyertek hogy fogadjam el magam mert ez nem megyaug. 28. 05:27
1/17 anonim válasza:
Miért, azt hiszed a káromkodós, köpködős, ordibálós , cigiző férfiak akiken ötven tetoválás van, azok jobbak?
Viselkedj úgy, ahogy érzed és senki miatt ne színészkedj és ne alázkodj meg.Aki megszeret, az így is szeretni fog, ahogy most vagy. :)
2/17 A kérdező kommentje:
De hogyan váljak meg az idegesítő model sétálásomtól meg az affektálástól?
aug. 28. 06:02
4/17 A kérdező kommentje:
16
aug. 28. 06:08
5/17 Jani Belucci válasza:
Akkor hamarosan magától is leszállnak a golyóid :)
7/17 anonim válasza:
Fiatalabb koromban nekem is volt egy ilyen affektálósabb, lányosabb, "b.zisabb" korszakom pár évig (1-2 évig, egyetemista koromban, mert kifejezetten "női" szakra jártam, ahol 70 csaj mellett voltunk kb. 6-an fiúk és eléggé elnőiesedtem mellettük én is). Egyre több helyről kaptam a visszajelzést, hogy elég lágy és kifinomult vagyok, meg hogy too much, kicsit b.zis stb., már nem csak a suliban, hanem ismerősi, baráti körökben is kezdtek összesúgni a hátam mögött, a falubeliek is kezdték érezni, hogy valami "nem egyenes" (hanem ferde.) :) Ezért elkezdett zavarni már engem is a dolog. Elkezdtem tudatosan, szándékosan odafigyelni a dolgokra. A hanglejtésre, kézmozdulatokra, testtartásra, járásra meg minden egyébre. Próbáltam férfiasabb, határozottabb, pasisabb lenni. Eleinte nagyon karakteridegen volt, de kb. fél év után teljesen hozzászoktam lépésről lépésre, fokról fokra és az lett a természetes. A férfias viselkedés. Ha megfigyeled, hogy hogyan mozognak, hogyan beszélnek, hogyan járnak, hogyan gesztikulálnak stb. a fiúsabb fiúk és tudatosan leutánozod őket, valamint odafigyelsz arra, hogy a nőies gesztusaidat, járásodat és egyebeket tudatosan elhagyd, ha odafigyelsz arra, hogy hogyan ne beszélj, milyen mozdulatokat ne csinálj, hogyan ne járj, ne catwalk-olj (modell járás a kifutón), akkor nagyon hamar rá lehet érezni és könnyen meg lehet szokni a férfias viselkedést. Csak oda kell figyelni rá eleinte. Az elején egy picit nehézkes, meg szokatlan érzés, tök idegen, de aztán napról napra, hétről hétre látni fogod, ahogy változik a viselkedésed és a végére már megszokottá, természetessé válik a fiús viselkedés. Ha téged zavar és már a mindennapi életedre is negatív hatással van a lányos viselkedés, akkor lehet változtatni a szokásokon. De akit nem zavar, mert jól érzi magát "lányosan" is, az ne foglalkozzon másokkal, éljen szabadon, önazonos módon, ha neki úgy jó.
8/17 anonim válasza:
Miért a homo ketegóriába írtad? Amúgy meleg vagy, vagy csak a stílusod ilyen?
9/17 A kérdező kommentje:
Biszexuális és igen. A lányok kezdetben ezért sem akarnak semmit mert melegnek hisznek a fiúk meg csak simán undorodnak
aug. 28. 11:55
10/17 anonim válasza:
"állandóan skinnyt hordok meg ilyen model walkingolok"
A hunglish szöveged miatt utálhatnak, én biztosan.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!