Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lanyosabb vagy fiusabb pasik vonzanak titeket?
Figyelt kérdés
Kort es A/P-t ( aktiv vagy passziv) is irjatok. :)2019. jan. 14. 20:59
2/21 anonim válasza:
Minél lányosabb, annál jobban tetszik
25F aktiv
3/21 anonim válasza:
A férfiasak tetszenek
26 passzív (és mondhatjuk lányos :D)
6/21 anonim válasza:
Igazából számomra egyén függő: ugyanúgy lehet vonzó egy nőiesebb férfi is, mint egy férfias (igaz, én bi vagyok).
40, A
7/21 anonim válasza:
Lányosabb passzívként nyílván a fiúsabb pasik :)
8/21 anonim válasza:
Feminin passzivkent mindketto bejon, de mindketto csak mertekig.
Ha valaki egy too much izomallat es ketszer nagyobb a karja, mint a combom, akkor az ugyanugy nem jon be, mintha egy srac jobban sminkelne magat, mint egy tinpi...a.
9/21 anonim válasza:
Ámbár én azt mondom hogy én a fiús srácokat szeretem, mindenki más azt mondja feminin srácok az eseteim (bár a hetero mértékeknél teljesen máshol van a határ ahogy érzem)
19 uni
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!