Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lanyosabb vagy fiusabb pasik vonzanak titeket?
Egyértelműen a férfias férfiak vonzóak számomra.
A nagyon feminin vonások engem inkább taszítanak.
34 uni
A lányosabb fiúk jönnek be :D
22 uni.
(Amúgy jól látom hogy ha valaki azt írja hogy a lányos pasik vonzzák, azt jól lepontozzák a francba, ha viszont azt hogy a férfias férfiak azt fel a csillagos egekbe? XD Komolyan azért ez már az eleve marha toxic gyakorihoz képest is csúnya. És ha nekem vagy neki az jön be? Akkor mivan? Az mitől rossz válasz? Vagy most akkor kamuzzam azt hogy a macsó, dagadóizmú, szőrös, marcona, fudekemény férfiállatok jönnek be és akkor a válaszom hasznos lessz, mert az ízlésem követi a helyi "normákat"? Ez komolyan olyan mintha pl. egy boltban ha citromos sört veszek le a polcról megdobálnak paradicsommal, de ha pl. Ipát akkor meg körbe ujjonganak és egy dalban éltetik a választásomat. És hogy ilyen szintű kiközösítés pont a homoszexualitás kategóriában megy, olyan emberek között akik állítólag pont hogy a kirekesztés és hasonlók ellen vannak, hiszen mindennap érzik azok hatását...
Ez magyarország a javából.)
Koszi a valszokat ,mindenkinek ment a zold kezecske. ^^
En se ertem a lepontozasokat. :(
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!