Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Csak én szoktam megbánni, hogy udvarias vagyok ismerkedésnél?
Ma egy sráccal camoztunk. Közölte hogy nem jövök be. Az igazság az, hogy reméltem mert ronda volt. Csak mikor elköszöntem még utána beszólt, hogy öreg fejem van, stb. Ez csak azért nem érdekelt, mert amúgy meg nincs :) Mármint koromnak megfelelő. Rendre fiatalabbnak tippel mindenki így nem vettem fel. Csak azt sajnáltam, hogy én normális voltam, mire ő bunkó.
Szóval ilyenkor nem bánjátok meg?
A jó modor a legjobb befektetés és még ingyen is van. Maradj ilyen,mert ez azt is mutatja, milyen ember vagy.
Mindig ilyen voltam,még beszédben is,nemcsak viselkedésben. Nekem is jól esett, ha velem ilyen valaki, még ha nincs is folytatás.
Volt,akivel egy egész estét töltöttem el, nálam vacsoráztunk, beszélgettünk, jött egy esti vihar, így még itt is aludt a másik szobámban. Pedig az első tíz percben megállapodtunk,hogy ennyi. Reggel pedig reggeli után szerencsét kívántunk egymásnak és egy ölelés után elköszöntünk végleg .
Így is lehet :)
A ronda és az öreg fejű camozik...
Ő legalább őszinte volt, te is elmondhattad volna neki, hogy csak az idődet rabolja, mert ronda és nem érdekel téged.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!