Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Egyes férfiak miért lesznek bunkók, miután a szexuális ajánlatukat udvariasan visszautasítják?
Először normálisan, kedvesen eltársalognak, kedvelnek, majd miután ajánlatot tesznek, amit kedves visszautasítás követ, elkezdenek beszólogatni, és lelépnek, már nem érdekes a beszélgetés.
Miért jó, miért nem tudják vagy akarják normálisan lereagálni?
Mert napfényre kerül az igazi énjük ami az első mézesmázas negédeskedés alatt van. Megerősít a döntésedben hogy jól döntöttél, élőben se fogadnák jobban ha nem az van amit akarnak.
Egyébként meg amiért durcásdöncike is földhöz csapja a bögrét amikor óvónéni nem ad neki kakaót - nem nőttek fel fejben.
Tetszik a kérdés megfogalmazása. "Egyes férfiak"!
Ebben az esetben egyet tudok érteni a kapott válaszokkal is, mert valóban csupán a szex, mint cél voltál neki a legfontosabb.
Ugyan ez "egyesek nélkül" teszed fel, tehát általánosítva, az esetben viszont javasoltam volna, hogy először a saját fejedben tegyél rendet.
Nekem volt ilyen is, olyan is. Volt akit elutasítás ellenére is szerettem volna megismerni jobban, hogy milyen ember az illető.
Pontosan ezért utálom, amikor valaki arról beszél, hogy meghódítani valakit.
Igen, ez az a fázis, ami felvett fűzőcske viselkedés (hódítás). Majd amikor megvan a "vad hódítva", utána jn a feketeleves, vagyis az igazi énje.
Szóval a meghódítani szóhasználat egy hülye üres frázisduma.
mert nem tapasztalták meg milyen érzés hódítani, csábítani, kedvesen, de finoman elérni amit szeretnénk... pedig az az igazi érzés ha egy első "nem" után mégis "igen" lesz :DDDD
jajj, még hisztis gyermekek vagytok kis pöcsösök :DDD
Azért, mert nem jött össze, amit akartak és akkor már felesleges a kedves és udvarias embert eljátszani. Furcsa mód még le k#rvázzák az ember lányát olyankor egyesek.
De láttam már ilyet a barátnőim között is, hogy nem jött össze a fiúval az alkalmi és akkor már egyből egy p#cs... ez odavissza játszik :/
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!