Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok volt olyan hogy a pasi visszautasította hogy kinyalja a feneketeket?
Én nem lennék képes SEMMIFÉLE NYALÁSRA(!) kényszeríteni senkit. (Max. a csókolózás - szájon és nyaki részen.)
Elviselni is elég nehezen tudom az egész testrészen való tapogatózást. (Általában a popsi részt szeretem a legeslegjobban izgattatni.)
Bizonyos százalékig aszexuális vagyok - és HÁLA AZ ÉGNEK(!) nemrég találtam valakit, aki többé-kevésbé hasonló módon viszonyul a szexuális szerephez.
Inkább szellemi partnerek és barátok vagyunk az életben. (Összeköltözés egyelőre nincs tervben, de nem teljesen elképzelhetetlen.)
Ha a kultúra és közösség főrovatba ellátogatunk (vallás alrovat,) mit tapasztalunk?!
Kihalt a kereszténység java része. Eltántorították fiatalok tömegeit hosszú évtizedek óta attól, hogy elmenjenek apácának, illetve papnak.
Nyilván nem a római katolikus egyház az egyetlen, amely üdvözíthet - létezik vallási reform, ahol evangélikus és református lelkészek köthetnek házasságot és adhatják tovább az életet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!