Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szex kapcsolatot akart egy pasi tőlem kb 1 éve,de akkor visszautasítottam.Hogyan adjam a tudtára,hogy most már benne lennék a dologban?
"Most már benne lennék a dologban."
Fu ge.i...
Ti nők...nagyon megtudjátok nehezíteni a saját dolgotokat.
Férfi: A-ból B-be egyenesen.
Nő: A-ból B-be Jobbrabalraelőrehátravisszakettőtjobbraelőre, vissza A-ba, előrehátrajobbrabalraelőereelőre, és B.
5
És tudod mi a vicc, hogy van egy ilyen mondás: "a férfiak egyenesen akarják elérni a célukat, végül kacsgarinkókkal sikerül, a nők kacskaringókkal akarják elérni a céljukat, végül tök egyenesen sikerül". És tényleg.
2
És ha akkor nem akarta, de most már akarja? Te SOHA nem gondoltad meg magad? Jesszusom.
8
Akkor miért írtad azt, amit? Egyébként nem a saját dolgunkat nehezítjük meg, hanem a tiéteket. :)))
(plútó az aszcendensen)
Mert amit idézőjelbe tettem, azt tőle emeltem ki, mint tökéletes, tiszta, egyszerű, célirányosan használható mondat, utalva ezzel arra, hogy már megfogalmazta ő maga, csak feleslegesen körülményeskedni szeretne.
Az én dolgomat ugyan nem nehezíti meg senki, mert ilyesmire már rég nem is reagálok. Vagy megtanul velem valaki egyenesen beszélni, vagy elmehet... Eddig a többségnek sikerült, és értékeltem. De már nem egy szép ismerkedés ment tönkre ilyen biztonsági játék miatt, és nem kérek belőle többet, köszönöm szépen. Én mindig nyíltam kimondom mit akarok, ahogy egy férfinak kell, és az a nő aki hozzám való, az tudja ezt fogadni is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!