Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért követi be Instán a lányokat a pasi?! Vajon mi a célja ezzel? Akkor miért nem regisztráltál társkeresőre ha már ennyire mást keres?!
Szakítottam a párommal, de még nincs kimondva teljesen hogy vége, csak nem foglalkozok vele egyáltalán...
Néztem hogy instagramon minden-féle lengeruhás profilos csajokat követ, ilyen magamutogató lányokat követ és nem is keveset...
Tudja valaki hogy ezzel mi lehet a pasi célja vajon?!
Minek csinálja ezt?!így akár ismerkedni vagy mi ennek a lényege?!
Akkor miért nem regisztrál* be a társkeresőre ha már ennyire mást keres?!
(Javítás, bocsi).
Miért ne? Ha nem vagytok együtt mit érdekel téged, hogy kit követ be?
Instán párkeresés biztos jól működhet.
Nem azért van ez az oldal hogy kérdezzek? 😃
Miért ne érdekelhetne engem? Attól függetlenül hogy együtt vagyunk vagy külön? 😃
ma 23:35
Csak azért érdekes mert elvileg szerelmes belém 😃 engem fordítva nem érdekel ha pityereg ha nem...
Amúgy kíváncsi vagyok még válaszokra mi az oka ennek a viselkedésnek, jöhetnek még!
Azért mert azt mondja, hogy szerelmes beléd, nem biztos, hogy igaz. Nem kell mindent elhinni, amit a férfiak mondanak.
Csak azért érdekes mert elvileg szerelmes belém "
sokan dobálóznak ezzel a szóval.. 99%-ban hazúgsag .
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!