Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A rosszlányoknál van olyan, aki visszautasít valakit azért mert nem túl jóképű?
Figyelt kérdés
Pl. felhívok egy csajt, élmegyek hozzá, vagy házhoz jön, és azt mondja, amikor meglát, hogy ne haragudj, nem. Vagy nem kell ilyen miatt tartani? Ők bárkit elvállalnak, aki amúgy ápolt, normális és származásilag is megfelel az előírásoknak?2022. aug. 27. 19:32
1/9 anonim válasza:
Nem hiszem. Ha ápolt vagy és kifizeted, akkor nem kéne.
2/9 anonim válasza:
Ha tényleg ápolt akkor nem utasítják vissza, de ha akármi miatt úgy érzik hogy nem akarnak veled lefeküdni akkor előfordulhat.
3/9 anonim válasza:
Sztem hozza vannak szokva hogy nem Brad pitt megy hozzájuk
4/9 anonim válasza:
Ha tényleg ápolt vagy, jó illatú és normális benyomást keltesz, nem fog elutasítani, csak mert nem vagy egy DiCaprio. Ha viszont mosolyogsz és hiányos, barna, rohadó a fogsorod, a bőröd bűzlik a nikotintól, 30 kg súlyfelesleged van, akkor van rá esélyed, hogy nem vállal be.
5/9 anonim válasza:
Csak az vállal el bárkit akit futtatnak és kényszerítik ..
Akik maguknak csinálják tehát nincs strici azok mondhatnak nemet mert náluk nem elég az h van pénzed nézzél is ki valahogy
6/9 anonim válasza:
A válaszok alapján az inceleknek a prosti is felejtős ezek szerint... Hát elég kemény világot élünk.
7/9 anonim válasza:
Eleve nem látjátok hogy mennyi a ronda ember a világon? Szerintetek nem azért lettek nagyon rondák mert a szüleik is azok voltak?
Ronda férfiak is találnak maguknak nőt, ti meg itt el akarjátok hitetni, hogy egy prosti visszautasítja azt aki “nem túl jóképű”…
Azt elhiszem hogy egy lakásos prosti visszautasítana egy 150 kilós valakit, aki 2 hete nem fürdött, de egyébként nehogy már el akarjátok itt hitetni hogy egy prosti majd válogat… :DD
8/9 anonim válasza:
Ha ennyire válogatnak a prostik, akkor miért ajánlják itt az inceleknek sokan a prostikat mégis?
9/9 A kérdező kommentje:
Amúgy bennem ez ilyen kisebbségi komplexus. Nem vagyok kövér, 78 kg vagyok 176 cm-hez, ami normális. Egyszerűen csak nem nézek ki jól. A stílusom oké, ápolt is vagyok sokkal inkább, mint a férfiak nagy része, csak a lányoknál normál esetben nehéz dolgom van, bár lehet önbizalomhiány is az oka.
2022. aug. 28. 21:43
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!