Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért itélik el az embert ha fiatalként szeret bulizni sexelni?
Figyelt kérdés
20faug. 25. 21:53
2/10 anonim válasza:
Csak az ítéli el, aki kimaradt belőle. Illetve a nemi betegség terjedése miatt.
3/10 anonim válasza:
A szexben a biztonság és a felelősség a legfontosabb.Nem azt ítélik el aki a szexet szereti ...hanem aki felelőtlenűl teszi,vagy úgy tesz mint egy méhecske.....virágról virágra száll
4/10 A kérdező kommentje:
Ja nem szallok viragrol viragra vedekezek is
aug. 25. 22:17
6/10 anonim válasza:
Nincs azzal semmi gond, addig élj, amíg fiatal vagy.
7/10 anonim válasza:
Egyáltalán nem ítélem el, van például egy barátnőm, hát ha valaki, ő aztán szeret élni. :D Sokan ítélik el őt sajnos. Én nem, velem mindig korrekt volt, és engem egyedül ez érdekel. Pedig nem tudom... Engem zavar, ha valakit emiatt ítélnek el. Maradva ennél a barátnőmnél, mindig van hozzám egy kedves szava, mikor találkozunk; meg tudok benne bízni. Az, hogy ő a saját életével mit kezd, nem az én hatásköröm, egyedül az övé.
Sajnos már lassan 4 éve nem találkoztam vele, de ha összefutunk, pont le fogom sz**ni, hány emberrel feküdt össze és mennyit bulizott.
23/p
9/10 anonim válasza:
Mert a párkapcsolatot kereső melegek egy jelentős része elítéli, lenézi a nem az ő értékrendjük szerint élőket (alkalmizók).
10/10 anonim válasza:
Én sose szerettem úgy eljárni bulizni de nem volt vele bajom. Viszont általában mindig tele vannak gyökerekkel a szórakozóhelyek. Most 25 évesen is egyszer kétszer elmentem ismerőssel és hát konkrétan csak röhögtem azon milyen arcok vannak ott. Jó a buli ha jó a társaság és minden de ilyen itt nincs. Egy jó házibuli az viszont jó, csak tudni kéne ki az aki tart. Szóval annyi, hogy pulyák járnak még ilyen buli helyekre akik azt se tudják mit akarnak csak menők akarnak lenni és felszedni valakit. Tisztelet a kivételnek. Az, hogy szexelni szeret valaki az viszont nem elítélendő. Hát most kinek mi köze van hozzá. Ennek örülni kéne szerinrem. 😂
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!