Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Melegek, egy ilyen biszex férfi párkapcsolatra megfelelne nektek?
Figyelt kérdés
Férfiasan viselkedik, és néz ki, de nyíltan LGBTQ+, tehát a közeli ismerősei, családja tud róla. Biromantikus, és házasodna is azonos neművel.aug. 25. 13:30
21/26 anonim válasza:
A lenyeg hogy biszexek csak biszexekkel ismerkedjenek es akkor mehetnek kúrni novel meg egymassal meg akivel akarnak
22/26 anonim válasza:
20-as: a legtobb biszex ferfi feleseget tart, gyerekei vannak es ferfivel csalja elete szerelmet.
Zarojelben megjegyzem, hogy a leghangosabban mocskos bu£i£nsk amikor melegek megiteleserol van szo, csak azert, hogy a tarsadalmi normakhoz minel inkabb igazodni tudjanak. Hiaba emelitek kebletekre a biszexeket attol meg a legtobb megbizhatatlan es csapongo marad.
23/26 anonim válasza:
#22 Ez a megnyilvanulás semmivel sem különb annál, mint hogy a meleg csak mocskos b.zik akik mind félre b.sznak. Nőiesek és selypítenek.Felvonulnak a prid-on és szakálas férfiként nőnek öltözve vonaglanak a nyíltutcán.
Remélem érted hogy mire gondolok
24/26 anonim válasza:
En nem fogok arctalan idegenekkel azon vitatkozni, hogy a biszexek miert megbizhatatlanok. A biszex ember megteheti es altalaban meg is teszi, hogy a konnyebb utat valassza maganak. Melyik az? Hazassag, csaladalapitas. Aztan miutan elveszi elete szerelmet felesegul es vilagra hoznak 30 gyereket utana akar elni, utana akarja kielni a vagyaikat. A feleseget es a meleg partnereit is mind szexualisan mind erzelmileg kihasznalja. Inkabb vonaglok az utcan nonek oltozve, szakallal, minthogy gyava legyek egyertelmu dontest hozni es a szar dontesemmel nyolc masik eletet is tonkretegyem. Nekem meg mindegy, mert melegkent egy egesz orszag eleve utal, de legalabb tiszta a lelkem mert tudom, hogy nem szipolyozok ki masokat erzelmileg
25/26 anonim válasza:
#9 vagyok, elolvastam az egészet, amik a kommentem óta jöttek és elég agyrém az egész 🤯 két ismerősöm jut most eszembe, mindkettő full meleg, és (most akkor én leszek előítéletes) ugyanez a sztereotíp, fröcsögős melegek, mint akik itt képviseltetik magukat: teljesseggel kijelentettek, hogy olyan, hogy biszex nincs, es egyikuk meg probalt is meggyőzni a maga igazarol, "merőtudja, hogy az összes ilyen az siman meleg". Jöttök itt a kutya vacsorája es hasonló dolgokkal, de ezek igazából adott velemeny íróját minősítik. Általánosítás megy a részetekről, miközben pont ugyanezen halal fel vagytok háborodva és megy a hozonges. Nem minden fekete es feher, el kell fogadnotok vegre. Nagy esellyel ki lettetek kosarazva egy biszextol vagy viszonzatlan szerelem volt, akarmi is, attol nincs jogotok mindenkit egy kalap ala venni. Nyilván tisztelet a kivételnek (na a szido kommentekbe se sokszor fordul meg ez a hős melegek iromanyabol). Jöhetnek a lepontok. Btw: sose néztem, hogy biszex vagy meleg akivel ismerkedem, de kezdem azt érezni, hogy en vagyok az egyetlen, aki nem keresi a kákán is a csomot...
26/26 anonim válasza:
#24 köszönöm, hogy megerősítetted amit leírtam
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!