Kezdőoldal » Szexualitás » Homoszexualitás » Most mit csináljak?

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Most mit csináljak?

Figyelt kérdés
Sziasztok, már a tanév eleje óta észrevettem hogy az egyik fiú osztálytársam figyel engem (én is fiú vagyok) és mikor ránézek elnéz. Ez így ment egy ideje, néha beszélgettünk stb.. és a mai nap épp wc-n voltam, bejött utánam és megfogta a kezem és megcsókolt majd megfogta a micsodámat és én nem tudtam mit tegyek így inkább ki mentem. Nem volt még ilyennel tapasztalatom szóval nem tudom most mit tegyek, menjek be holnap is? Mi mondjak neki? Semmit?
ma 18:57
 1/6 anonim válasza:
100%
Talán kérdezd meg hogy mit szeretne tőled. Bár ez elég egyértelmű ha így rád mozdult. Ha neked is oké a dolog akkor csináld csak ha jól esik. Ha nem, akkor mondd meg neki, hogy neked ez nem pálya. Kb ennyi.
ma 19:02
 2/6 A kérdező kommentje:
Elég hirtelen jött.. még teljesen nem is tudom melyik nemhez vonzódok.
ma 19:09
 3/6 anonim ***** válasza:
Tegyél egy próbát vele!
ma 20:05
 4/6 anonim ***** válasza:
Szilvásbuktát, mert azt szeretem! Amúgy meg bukj rá a pasi farkára. Ne kapkodd el. Puhatolózz nála, megbízható-e. Ha zöld jelzést ad, és rendes veled, akkor nyert ügyed van.
ma 20:21
 5/6 steven95 ***** válasza:
75%

Azért mert rád mozdult valaki még nem lett hirtelen valamiféle kötelezettséged. Ő láthatóan nagyon egyértelműen tudja mit akar. Semmi baj nincs ezzel. Te még bizonytalan vagy abban is melyik nem tetszik igazán. Tökéletesen rendben vagy TE IS! Várd meg belülről az érzést hogy te most közeledni akarsz valaki felé, erőltetni nem kell. (a körülményeket tekintve osztályon belül ilyen történetek azért neccesek, főleg mert 2 srác...) A mi lényeg, ne csinálj olyat amit nem akarsz, és mert valaki akar veled valamit csinálni, teljesen halál nyugodtan vissza is utasíthatod.

A másik, kicsit elsikkadtunk afelett, hogy ez még felnőtteknél is kiveri a biztosítékot, csak úgy valaki ne fogjon rá a farkamra. Ez nem az elfogadható flört kategória. Értem, túltengenek a hormonok (egyeseknél mindenképp), de a másik ilyen szintű testi közeledését nem kell tűrni, még ha nem is ért negatív élményként. A te tested, a te "templomod". Ne fogdossa, csak azért mert vágyik rá attól nincs joga ilyet tenni.

És ha visszautasítod? Megteheted. Semmit nem kell tenned. Illetve több önbecsülést adhatsz magadnak ha hosszútávon nem jelölöd ki magadnak a mosdóhelységet bármilyen szintű légyottokra. :)

29F meleg

ma 21:09
 6/6 anonim ***** válasza:

Szvsz mindenkinek vannak személyes (érzelmi, lelki, fizikai) határai. Ez nem úgy megy öregem, hogy bemegyek utánad a budira és megfogdoslak, mert tetszel. Ez egy durva határsértés, és nem kizárt, hogy az ő határait sem tisztelték korábban. Én lehet, hogy lendületből megszabadítottam volna pár érzékenyebb részétől ott helyben...

Szerintem ott kezdd, hogy tisztázod először önmagadban a saját határaidat, aztán dönts, hogy kit és hogyan engedsz be ezek mögé. Az intimitás itt kezdődik az emberi kapcsolatokban, akár heteró, akár meleg.

Ezt beszéljétek meg mindenképpen.

ma 21:50

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!