Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Melegek, egy ilyen biszex férfi párkapcsolatra megfelelne nektek?
A biszexek csak ugy husegesek ha 2 biszex talalkozik, ba***nak egymassal es elore megbeszelik, ha az egyik becsajozik akkor vege az egymassal ba***ásnak
Addig meg ugy vannak vele, hogy amig nincs no, jo a fiu is, szaja van, luka is van, mi kell még
Nem ismered te a biszexeket. Ha becsajoznak, akkor is marad a fiúval basz*s, titokban.
Jómagam biszex pasi vagyok, aki inkább a nők felé orientálódik, de mindkét nem közel ugyanúgy izgat szexuálisan. De ettől még nem vagyok kalandor, képes vagyok monogám kapcsolatra. Amennyiben egy nő vagy férfi nagy hatással van rám mint társ és szigorúan monogám viszonyra van igénye, akkor se lelkem, se libidóm nem kíván semmiféle kicsapongást. Ideális partner számomra a biszex nő, aki kedveli hármasban, négyesben. Első és jelenlegi nejem is ilyen, akivel épp 20 éve vagyunk együtt. Betársuló partnetek szempontjából sem kalandorokat keresünk, hanem tartós barátokat. Több évig tartó viszonyaink voltak, egy nővel 2,5 évig együtt is éltünk hármasban. Akkoriban nem volt más partnerünk, úgy is fogalmazható, három fős monogám kapcsolatban éltünk.
Van egy meleg pár, akik nem szexuális, hanem klasszikus értelemben barátaink. Az egyikük biszex, a másik homoszexuális. Ők együtt élnek párkapcsolatban kb. 30 éve. A biszex férfi házas volt, gyermek is van, majd megismerte önmagát és barátját. Családja és közeli barátaik tudják, hogy ők ezt azt életet választották. Senki nem ítélte, ítéli el őket. Lánya is úgy nőtt fel, hogy apja mellett van egy pótapukája is. A biszex fél nem csapongott semerre, boldogan élnek együtt.
Én nem kedvelem az általánosítást, hiszen az emberek egyének, egyedi elképzelésekkel, vágyakkal, világnézettel, nem kéne kaptafára húzni őket semmilyen téren, így a szexuális beállítottságuk alapján sem!
Most őszintén, ha a melegek így vélekednek a biszexekről, akkor csodálkoznak, hogy a társadalom szerint minden LMBTQ+ személy csapongó, élvhajhász és nem lehet bennük megbízni?
52F
Osszevissza keféltetek es te beszelsz husegrol?? Betarsuknak tartos baratok? Ez aztan a nagy szerelem
Nevetseges
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!