Kezdőoldal » Szexualitás » Homoszexualitás » Melegek, egy ilyen biszex...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Melegek, egy ilyen biszex férfi párkapcsolatra megfelelne nektek?

Figyelt kérdés
Férfiasan viselkedik, és néz ki, de nyíltan LGBTQ+, tehát a közeli ismerősei, családja tud róla. Biromantikus, és házasodna is azonos neművel.

aug. 25. 13:30
1 2 3
 11/26 anonim ***** válasza:
25%
9# nyilván vannak kivételek.Én meleg vagyok és nagy általánosságban egyet tudok érteni azzal ,hogy a biszex pasik nem nekünk valók ,mert a fizikai kielégülésen kívűl a másiknak nem adnak,és a pasiktól nem is várnak mást.Érzelmekért a nőkhöz mennek.Nagy általánosságban!!!!!De én úgy vagyok vele ,hogy biztos van ennek ellentmondó példa is.....csak még nem találkoztam vele.
aug. 25. 17:52
 12/26 anonim ***** válasza:
100%
#9 Egyetértek amit írtál, lepontozás helyett ment a zöld😉
aug. 25. 22:45
 13/26 anonim ***** válasza:
17%

A biszexek csak ugy husegesek ha 2 biszex talalkozik, ba***nak egymassal es elore megbeszelik, ha az egyik becsajozik akkor vege az egymassal ba***ásnak

Addig meg ugy vannak vele, hogy amig nincs no, jo a fiu is, szaja van, luka is van, mi kell még

aug. 26. 06:32
 14/26 anonim ***** válasza:
17%

Nem ismered te a biszexeket. Ha becsajoznak, akkor is marad a fiúval basz*s, titokban.

aug. 26. 12:45
 15/26 anonim ***** válasza:
4%
Igen 2 het utan amikor elszallt a rozsaszin köd
aug. 26. 13:55
 16/26 anonim ***** válasza:
82%

Jómagam biszex pasi vagyok, aki inkább a nők felé orientálódik, de mindkét nem közel ugyanúgy izgat szexuálisan. De ettől még nem vagyok kalandor, képes vagyok monogám kapcsolatra. Amennyiben egy nő vagy férfi nagy hatással van rám mint társ és szigorúan monogám viszonyra van igénye, akkor se lelkem, se libidóm nem kíván semmiféle kicsapongást. Ideális partner számomra a biszex nő, aki kedveli hármasban, négyesben. Első és jelenlegi nejem is ilyen, akivel épp 20 éve vagyunk együtt. Betársuló partnetek szempontjából sem kalandorokat keresünk, hanem tartós barátokat. Több évig tartó viszonyaink voltak, egy nővel 2,5 évig együtt is éltünk hármasban. Akkoriban nem volt más partnerünk, úgy is fogalmazható, három fős monogám kapcsolatban éltünk.

Van egy meleg pár, akik nem szexuális, hanem klasszikus értelemben barátaink. Az egyikük biszex, a másik homoszexuális. Ők együtt élnek párkapcsolatban kb. 30 éve. A biszex férfi házas volt, gyermek is van, majd megismerte önmagát és barátját. Családja és közeli barátaik tudják, hogy ők ezt azt életet választották. Senki nem ítélte, ítéli el őket. Lánya is úgy nőtt fel, hogy apja mellett van egy pótapukája is. A biszex fél nem csapongott semerre, boldogan élnek együtt.

Én nem kedvelem az általánosítást, hiszen az emberek egyének, egyedi elképzelésekkel, vágyakkal, világnézettel, nem kéne kaptafára húzni őket semmilyen téren, így a szexuális beállítottságuk alapján sem!

Most őszintén, ha a melegek így vélekednek a biszexekről, akkor csodálkoznak, hogy a társadalom szerint minden LMBTQ+ személy csapongó, élvhajhász és nem lehet bennük megbízni?

52F

aug. 27. 19:50
 17/26 anonim ***** válasza:
7%
Persze kedves 16-os, van ezerbol egy olyan tundermese, mint amit leirtal, attol a biszex ferfi meg mindig olyan, mint a kutya vacsoraja…
aug. 27. 19:58
 18/26 anonim ***** válasza:
16%

Osszevissza keféltetek es te beszelsz husegrol?? Betarsuknak tartos baratok? Ez aztan a nagy szerelem

Nevetseges

aug. 27. 21:18
 19/26 anonim ***** válasza:
100%
9-es válaszoló tőlem már csakazért is zöld pipát kaptál 🤣
aug. 28. 03:42
 20/26 anonim ***** válasza:
100%
Olvasgatom itt a kommenteket.. és azon gondolkodom hogy hogyan várjuk el a társadalomtól hogy ne általánosítsanak minket homoszexuálisokat, miközben mi ugyanezt tesszük a biszexuálisokkal...
aug. 28. 07:32
1 2 3

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!