Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Melegek, egy ilyen biszex férfi párkapcsolatra megfelelne nektek?
"Biromantikus"
Isten fütyije, ma is tanultam valamit.
Nem kellesz, puncifaló! Vergődsz ide-oda életed végéig, ebben én nem leszek partner/eszköz/játékszer.
Nem, én bi pasival nem szeretnék ilyet, max szexre ha nem akad más. Egyszerűen képtelenség őket komolyan venni, már bocsánata bi pasiktol..
26f
Mindegy, hogy meleg vagy biszex. Én szeretem, ha valaki őszinte és nem akar becsapni.
Amúgy a melegek is simán házasodnak nővel és aztán folyamatosan csalják az asszonyt.
Szóval szerintem rendben vagy. Biztos találsz majd valakit.
Amúgy megjegyzem, hogy ez a biromantikus és hasonló szavak semmit sem jelentenek. Ha valaki megcsalja a párját, akkor azzal nem igazán volt romantikus, érzelmi kapcsolatban, de mindegy. Nagyon gáz, amikor meleg társkeresőn egy pasi azzal ismerkedik, hogy mekkora a szerelme egy nő iránt és soha nem hagyná el, de azért félredugna. Hanyagoljuk szerintem ezeket a szavakat.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!