Kezdőoldal » Szexualitás » Homoszexualitás » Melegek, egy ilyen biszex...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Melegek, egy ilyen biszex férfi párkapcsolatra megfelelne nektek?

Figyelt kérdés
Férfiasan viselkedik, és néz ki, de nyíltan LGBTQ+, tehát a közeli ismerősei, családja tud róla. Biromantikus, és házasodna is azonos neművel.

aug. 25. 13:30
1 2 3
 1/26 anonim ***** válasza:
34%

Nem

Titokba menne nőket kúrni

aug. 25. 13:32
 2/26 anonim ***** válasza:
30%

"Biromantikus"

Isten fütyije, ma is tanultam valamit.

Nem kellesz, puncifaló! Vergődsz ide-oda életed végéig, ebben én nem leszek partner/eszköz/játékszer.

https://www.youtube.com/watch?v=k8P4lJTroiw

aug. 25. 13:45
 3/26 anonim ***** válasza:
93%
Miért ne ? Legalább vállalja és tudja,mit akar az élettől.
aug. 25. 14:00
 4/26 anonim ***** válasza:
74%

Nem, én bi pasival nem szeretnék ilyet, max szexre ha nem akad más. Egyszerűen képtelenség őket komolyan venni, már bocsánata bi pasiktol..

26f

aug. 25. 14:25
 5/26 anonim ***** válasza:
76%

Mindegy, hogy meleg vagy biszex. Én szeretem, ha valaki őszinte és nem akar becsapni.

Amúgy a melegek is simán házasodnak nővel és aztán folyamatosan csalják az asszonyt.

Szóval szerintem rendben vagy. Biztos találsz majd valakit.

Amúgy megjegyzem, hogy ez a biromantikus és hasonló szavak semmit sem jelentenek. Ha valaki megcsalja a párját, akkor azzal nem igazán volt romantikus, érzelmi kapcsolatban, de mindegy. Nagyon gáz, amikor meleg társkeresőn egy pasi azzal ismerkedik, hogy mekkora a szerelme egy nő iránt és soha nem hagyná el, de azért félredugna. Hanyagoljuk szerintem ezeket a szavakat.

aug. 25. 14:26
 6/26 anonim ***** válasza:
24%
Es ki a f@$Z•M tudna megbizni egy biszexben?:D
aug. 25. 14:35
 7/26 anonim ***** válasza:
79%
Pár szabállyal, megyegyezéssel talán.
aug. 25. 14:39
 8/26 anonim ***** válasza:
86%
6. Ez amúgy vicces kérdés, pont a meleg kategóriában. Orrba-szájba kefélnek, mindig új partnerrel, mert két találkozás után mindig eltűnik az előző. xD
aug. 25. 14:42
 9/26 anonim ***** válasza:
84%
Akkor en megszakitom a mintat, mert nekem semmi bajom nem lenne egy ilyen fazonnal. Szerintem a biromantikus kifejezés is helytallo, en is ilyen vagyok. Nekem az eddig nagy szerelmem no volt, de ~7 éve már ismerkedem faszikkal, sot mar inkabb csak velük, de ugyanúgy megnezek egy nekem tetsző not, es simán tudok mindket felre potenciális parkent tekintenkli, minden téren. El kene engedni vegre, hogy a biszexek mekkora férgek, magamnal husegesebb hülyét nem is ismerek 😂 nemtol függetlenül tudok megbízható tars lenni. Szoval kerdezo, rendben vagy, keresd a neked valot, en meg majd le leszek itt pontozva, mar elore latom 😂
aug. 25. 14:45
 10/26 anonim ***** válasza:
21%
Ha fiuval vannak nő kell nekik, ha nővel vannak fiu kell nekik
aug. 25. 14:47
1 2 3

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!