Kezdőoldal » Szexualitás » Homoszexualitás » Vonzódhat meleg férfi nőhöz?

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Vonzódhat meleg férfi nőhöz?

Figyelt kérdés
Sziasztok! Egy olyan helyzet alakult ki jelenleg hogy egy meleg, akinek jelenleg férfi párja van, és mindig is az volt, egy este félre hívott és elmondta hogy szerinte szép vagyok tetszem neki... Megkért hogy maradjon köztünk emiatt később sem beszéltünk róla mivel már nem jutott rá alkalom. Ezt követően is feltűnően kereste velem a szemkontaktust és én is vele (szerintem nagyon jó pasi,és sajnos a család illetve az ő párja is tett olyan megjegyzést miszerint látszik hogy köztünk izzik a levegő) emiatt felmerült bennem a kérdés hogy vajon tényleg meleg-e? Kérlek, akik tapasztaltabbak és esetleg még melegek is mondjátok el hogy ezt most mégis mire véljem...?!

aug. 15. 18:53
A kérdező szavazást indított:
Meleg, és csak bókol
Én is meleg vagyok, és volt olyan lány aki után érdeklődtem
Biszex
Nem meleg
34 szavazat
 1/5 Jani Belucci ***** válasza:
94%
Meleg férfi definíció szerint nem vonzódik nőhöz. Ő olyannyira vonzódik hozzád, hogy ezt szóvá is tette. Ergo nem lehet teljesen meleg.
aug. 15. 18:58
 2/5 oldboys73 ***** válasza:
90%
Mindenképp biszex mert csak azok tudnak vonzódni mindkét nemhez. A melegek fantáziáját egy nő sosem fogja megmozgatni, csak a férfiak érdekli. Persze volt olyan, hogy a környezete hatására egy meleg megnősült és gyereke is született, de mély érzelmi kapcsolat biztosan nem alakult ki közöttük.
aug. 15. 19:05
 3/5 anonim ***** válasza:
100%

Milyen értelemben vonzódik? Testalkatára? Arca szépséghez? Lelkileg? Nem mindenkinek ugyanolyan irányú az orientációja egyik, másik, harmadik téren. A melegeknek az a hányada, aki alakzatilag a férfi test formájára izgul, női homokórákra semennyire sem, de kizárólag szép arcú, férfiatlan, lányos személyiségű "fiúkba" szerelmes, az bizony - bár szexuálisan nem fogja izgatni, - beleszerethet plátói módon egy nőbe is. Ez néha megesik. És előbb, minthogy egy férfias megjelenésű férfitól bármit is...

A valóság nem úgy működik, hogy az ember hideg vagy meleg vagy mindkettő vagy egyik sem, és jónapot. Ez hazugság. A valóság úgy működik, hogy többféle orientáció van, és külön-külön mindegyiket végig kell ugyanígy zongorázni...

aug. 16. 23:26
 4/5 anonim ***** válasza:
100%

2) en inkabb eltudom képzelni, hogy erzelmeket tudnanak vagy tud nehany meleg taplalni no irant. Elkepzelhetobb, mint hogy testileg tetszen neki egy no.

En ismertem olyan meleg ferfit, aki csak ferfiakkal volt/van, de egy jo par evig szerelmes volt egy nobe, aki a baratja volt. Nem tortent köztük semmi, az egesz platoi szerelem volt. Es nem egy tini fiu volt, tul jart mar a 30-on.

aug. 22. 19:03
 5/5 anonim ***** válasza:
100%
Nem
aug. 23. 20:07

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!