Kezdőoldal » Szexualitás » Homoszexualitás » Kaphattam el nemibetegséget...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Kaphattam el nemibetegséget oráltól úgy, hogy kevés ideig szopott?

Figyelt kérdés

Találkoztam egy sráccal, kevés ideig szopott, max 3 perc lehetett aztán abbahagytuk, mert nem tetszett.

Azóta kicsit mintha forróbb lenne a péniszem.

Kiütést nem látok, vizelés nem fáj csak néha érzem ezt a forróságot. Vagy lehet csak túlgondolom?

2024. aug. 11. 12:22
1 2 3
 11/21 anonim ***** válasza:
100%

Gyerek, ennyire buta ne legyél! Hiába vesznek tőle vért például cércukor vagy vesefunkció ellenőrzés végett. Ebből nem derül ki semmi ilyesmi. Amúgy sincsen vérvételes STD szűrés.

Szifiliszt, HIV státuszt és esetleg HSV-t tudnak nézni úgy, hogy az megbizhato eredményt adjon.

2024. aug. 11. 18:19
 12/21 A kérdező kommentje:
Persze ez jogos, és tudom hogy mondani bármit lehet, de mégis, ha még mindig próbál segíteni és nem tiltott a feltételezés után sem és biztosít arról, hogy nincs semmi baja, akkor méhiscsak lehet abban valami, hogy nincs baja, nem?
2024. aug. 11. 18:42
 13/21 anonim ***** válasza:
100%
Nem biztos.
2024. aug. 11. 19:17
 14/21 anonim ***** válasza:
89%
El kell menni szűrőzsvalatra. Az a tuti!
2024. aug. 11. 19:34
 15/21 anonim ***** válasza:
100%
Én egyszer voltam valakivel kérdeztem tőle van e valami baja azt mondta nincs. Aztán meg kaptam a szurit meg a vérvételeket a nemibeteg gondozoba jo is volt.. Na ennyit arrol ki mit mond.
2024. aug. 11. 19:52
 16/21 anonim ***** válasza:
82%
Ha elmúlt másnapra, akkor nincs gond.
2024. aug. 11. 23:27
 17/21 anonim ***** válasza:
100%
Ha más seggében járt előtte akkor lehet baci a virslin és elkaphattál valamit. Lásd tanács. Kokákába ne hatolj mert beteg lehetsz tőle
aug. 12. 05:21
 18/21 anonim ***** válasza:
82%
Csak az orvos tud biztosat mondani. Neki meg azt mondod, hogy egy buliban leszopott egy ismeretlen csaj. :)
aug. 12. 14:01
 19/21 anonim ***** válasza:
100%
Az orvosnak aztán full mindegy ki szopott. Max azt nehezményezi majd, hogy nem gumeszoltál.
aug. 12. 19:23
 20/21 A kérdező kommentje:

Most így jobban megfigyelve nem a péniszemből van ez a forróságérzés, hanem a fitymámból. Azon sem látok ugyan semmit, de már egyértelműen érzem, hogy onnan van az egész.

Azért is lett vége, mert kétszer túlzottan hátrahúzta.

Lehetséges lehet, hogy emiatt van ez az érzés?

aug. 12. 19:50
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!