Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mennyire gyakori a nemibetegség a melegek körében?
Mindenképpen menjetek tesztre, sőt, nyugodtan kérjétek el a papírt a másiktól, hogy lássátok, ki mikor hol volt!
Nemi betegséget ugyan nem, de egy fertőző szemölcsöt összeszedtem az exemtől, akivel 2 évig voltam együtt.
Szerencsére a pöcsömre nem terjedt át, küzdöttem ellene sokáig különféle kencékkel és borogatásokkal, de amikor a húgom azt mondta, hogy vigyem el az unokahúgomat az x busszal, de ne fogjam meg a kezét, bementem az első patikába, s végül ezt a csodaszert adták. Az Acetocaustin segített. (Nem reklám volt)
Mindenkinek az egyéni rizikóvállalása, hogy mibe megy bele. Ezt tiszteletben kell tartani. Általánosságban megvan az esély a megfertőződésre alkalmi szexnél, ez nem vitatott. Szűrésekre járni egészségtudatosságot, felelősségtudatot jelent.
Ha valaki bevállalja a rizikót, az a saját élete, de mást ne beszéljen le a szűrésekről, és ne vitassa el a fontosságukat ezen a fórumon, ahol a kérdező felvilágosítást kért.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!