Kezdőoldal » Szexualitás » Homoszexualitás » Mennyire gyakori a nemibetegsé...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mennyire gyakori a nemibetegség a melegek körében?

Figyelt kérdés
Tegyük fel havonta egy alkalmi esetén, könnyen össze lehet szedni valamit?
2023. dec. 11. 21:13
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
93%
Igen, meg van rá az esély. Olyannal feküdj le, akinek negatív std eredményei vannak és azóta nem volt mással.
2023. dec. 11. 21:44
 2/11 A kérdező kommentje:
Volt egy srác de nem volt hajlandó kivizsgáltatni magát. Nem eröltettem, túl nagy elvárás lenne??
2023. dec. 11. 23:09
 3/11 anonim ***** válasza:
100%
Nem
2023. dec. 11. 23:10
 4/11 anonim ***** válasza:
100%
Alap a teszt. Aki nem megy azt offold. Amúgy meg ésszel kell keresni és nem lesz baj. 100 srác tuti volt az elmúlt 10 évben de sose kaptam el semmit mert figyelek. Sokan persze a tüneteket se tudják meg sok butasaág terjed de a tesztre aki elmegy az már figyel. Aki nem megy az nekem eleve off.
2023. dec. 12. 01:14
 5/11 anonim ***** válasza:
87%
gyakori, kulonosen az aids
2023. dec. 12. 08:23
 6/11 anonim ***** válasza:
100%

Mindenképpen menjetek tesztre, sőt, nyugodtan kérjétek el a papírt a másiktól, hogy lássátok, ki mikor hol volt!

Nemi betegséget ugyan nem, de egy fertőző szemölcsöt összeszedtem az exemtől, akivel 2 évig voltam együtt.

Szerencsére a pöcsömre nem terjedt át, küzdöttem ellene sokáig különféle kencékkel és borogatásokkal, de amikor a húgom azt mondta, hogy vigyem el az unokahúgomat az x busszal, de ne fogjam meg a kezét, bementem az első patikába, s végül ezt a csodaszert adták. Az Acetocaustin segített. (Nem reklám volt)

2023. dec. 12. 12:18
 7/11 anonim ***** válasza:
100%
Hát ha havi egyszer védekezés nélkül szexelsz, akkor maximum havi 1 esélyed van elkapni valamit. Gondolkodj így.
2023. dec. 12. 22:22
 8/11 anonim ***** válasza:
98%
Gyakori? Hány meleg jár tesztre? Senki! Ha nem tesztel nem derül ki ha beteg. Ennyi…
2023. dec. 13. 09:39
 9/11 anonim ***** válasza:
100%

Mindenkinek az egyéni rizikóvállalása, hogy mibe megy bele. Ezt tiszteletben kell tartani. Általánosságban megvan az esély a megfertőződésre alkalmi szexnél, ez nem vitatott. Szűrésekre járni egészségtudatosságot, felelősségtudatot jelent.

Ha valaki bevállalja a rizikót, az a saját élete, de mást ne beszéljen le a szűrésekről, és ne vitassa el a fontosságukat ezen a fórumon, ahol a kérdező felvilágosítást kért.

2023. dec. 13. 11:35
 10/11 Kajak53 ***** válasza:
80%
A melegek között kevesebb a fertőződés, mert ritkábban cserélnek partnert. Mennyivel biztonságosabb a heteroszex? Semmivel. Sőt! De aki alkalmi szexre vágyik, az is óvatos. Maga sem beteg és van még gumi is, ami csökkenti a fertőzés esélyét.
2023. dec. 19. 13:47
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!