Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért gondolják sokan azt, hogy szexszel nem terjednek a nemibetegségek?
A minap hallottam személyesen egy sráctól, hogy nem tud elkapni semmit gumi nélkül sem, mert nem élvez bele a másikba...
És ráadásul elvileg egy intellektuális, nagyra becsült ember volt ő...
Tudod hány diplomás, olvasott, művelt ember beszél baromságokat, ha a természettudományokról van szó? Biológia, fizika, de nem az űrkutatás, kvantumfizika vagy az agysebészet és a genetika terén beszélnek baromságot. Sima newtoni fizika, meg egyszerű mezei megfázás. És tiszteletben álló, tanult, világlátott, művelt emberek.
Sajnos tényleg sokan vakon vannak.
Engem nap mint nap meg tud lepni a felnőtt emberek tudatlansága szexuális téren. Ezt nem azért mondom, mert én meg mindent tudok, de például nem élek abban a tévhitben, hogy ha időben kihúzod, biztonságos (legyen szó nemi betegségről vagy nők esetén gyerekről)
Legutóbb azon botránkoztam meg, hogy a nő szerint ugyanabból a lyukból jön a pisi és a gyerek is, és ha gyereket akar, szex után nem szabad vécére menni, mert kipisili a spermát...
Ez volt az egyik célja hogy nem lehet iskolában szexuális felvilágosítást tartani.
Huljon a férgese,és nagy bevételi forrás az állam bácsinak. A rengeteg gyógyszer amit utána lehet szedni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!