Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Kaphattam el nemibetegséget oráltól úgy, hogy kevés ideig szopott?
Találkoztam egy sráccal, kevés ideig szopott, max 3 perc lehetett aztán abbahagytuk, mert nem tetszett.
Azóta kicsit mintha forróbb lenne a péniszem.
Kiütést nem látok, vizelés nem fáj csak néha érzem ezt a forróságot. Vagy lehet csak túlgondolom?
Kaphattál.
Chlamydia és Gonorrhea a torokban is megél. HPV és Herpes2 szintén mehet szájról szájra/farokra és vice-versa
Én hetero vagyok, de tájékozott.
A srác szintén 22 éves és esküszik(tudom, mondani bármit lehet) hogy nincs semmije.
Az a dolog is max 3 perc lehetett, utána semmi nem történt és ezen kívül a forróságon kívül semmi mást nem érzek, azt is csak akkor, ha gatyában vagyok.
Közben keresem természetesen a dokikat
Lehet, hogy hülyeség, de nem lehet, hogy refluxos és a szájüregében volt kevés gyomorsav, ami kicsit kimarta a makkodat?
Esetleg töményet ivott szopás előtt és az alkohol tette ugyanezt?
Fogat mosott előtte, vagy szájvizet használt és erre érzékeny a jani?
Szerintem nem kellene egyből orvoshoz rohanni, pláne hogy a tünet csak alsógatyában jelentkezik.
Mondta, hogy ivott kicsit előtte az igaz.
Igazából tényleg csak annyi volt, hogy kicsit a szájába vette, mélytorok sem volt meg semmi.
Volt már egyszer olyan, hogy a rágó mentolja miatt reagált érzékenyen a bőröm
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!