Kezdőoldal » Szexualitás » Homoszexualitás » Kaphattam el nemibetegséget...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Kaphattam el nemibetegséget oráltól úgy, hogy kevés ideig szopott?

Figyelt kérdés

Találkoztam egy sráccal, kevés ideig szopott, max 3 perc lehetett aztán abbahagytuk, mert nem tetszett.

Azóta kicsit mintha forróbb lenne a péniszem.

Kiütést nem látok, vizelés nem fáj csak néha érzem ezt a forróságot. Vagy lehet csak túlgondolom?

aug. 11. 12:22
1 2 3
 1/21 anonim ***** válasza:
94%
Irány a doki!
aug. 11. 12:24
 2/21 anonim ***** válasza:
86%
Igen kaphattál el te nagyon okos. Gumi luxus? Megérte hogy utána orvoshoz kell menni?
aug. 11. 12:33
 3/21 anonim ***** válasza:
100%

Kaphattál.

Chlamydia és Gonorrhea a torokban is megél. HPV és Herpes2 szintén mehet szájról szájra/farokra és vice-versa

Én hetero vagyok, de tájékozott.

aug. 11. 12:34
 4/21 A kérdező kommentje:
Nem, nem érte meg, de utólag okos az ember ez biztos.
aug. 11. 12:38
 5/21 anonim ***** válasza:
90%
Kicsi a valószínűsége.
aug. 11. 14:29
 6/21 anonim ***** válasza:
86%
Eléggé ritka, hogy ezért óvszert tegyen fel valaki. Valóban kicsi az esélye és ki lehet kezelni.
aug. 11. 14:34
 7/21 A kérdező kommentje:

A srác szintén 22 éves és esküszik(tudom, mondani bármit lehet) hogy nincs semmije.

Az a dolog is max 3 perc lehetett, utána semmi nem történt és ezen kívül a forróságon kívül semmi mást nem érzek, azt is csak akkor, ha gatyában vagyok.

Közben keresem természetesen a dokikat

aug. 11. 14:37
 8/21 anonim ***** válasza:
100%

Lehet, hogy hülyeség, de nem lehet, hogy refluxos és a szájüregében volt kevés gyomorsav, ami kicsit kimarta a makkodat?

Esetleg töményet ivott szopás előtt és az alkohol tette ugyanezt?

Fogat mosott előtte, vagy szájvizet használt és erre érzékeny a jani?

Szerintem nem kellene egyből orvoshoz rohanni, pláne hogy a tünet csak alsógatyában jelentkezik.

aug. 11. 14:45
 9/21 A kérdező kommentje:

Mondta, hogy ivott kicsit előtte az igaz.

Igazából tényleg csak annyi volt, hogy kicsit a szájába vette, mélytorok sem volt meg semmi.

Volt már egyszer olyan, hogy a rágó mentolja miatt reagált érzékenyen a bőröm

aug. 11. 14:50
 10/21 A kérdező kommentje:
A srác mondta most, hogy biztos nincs semmi baja, majdnem havonta vesznek tőle vért és egy éve senkivel sem volt.
aug. 11. 16:11
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!