Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek a barátom rejtetten homofób?
én hetero vagyok, de soha nem gondoltam, hogy a pride botrányos lenne. nincs ott semmi gázos, hetero bulikban szórakozóhelyeken sokkal durvább dolgokat csinálnak az emberek :D
Barátnőmmel mi is mentünk vonulni a támogatás miatt.
A "legdurvább" talán az volt, amikor nőnek öltözött férfiakat láttam. :D
Érdekes, eddig nem volt ilyen, mitől lehet akkor ez a pálfordulás?
Valamiért ez jutott eszembe. Bár te ismered.
Én biszex lényként, jelenleg leszbikus párkapcsolatban élve mondom, hogy itthon is van ahol lehet pl kézen fogva sétálni. Sajnos nem tudom merre laksz, arról nem tudok mit mondani, hogy pl Miskolcon, vagy vidéken, vagy stb hogyan reagálnak. Viszont Budapesten mi teljesen lazán sétálunk a barátnőmmel kézen fogva, vagy akár mondjuk a keze a derekamon/ csípőmön van, és egy-két rosszalló pillantás van néha, de semmi több. Az gyakoribb, hogy hetero férfiakat felizgat, hogy vajon “mit csinálhatunk” :D, de ez is viselhető. Az egyetlen negatív élményünk az kb kéthete volt Balatonon, hogy a barátnőm a strandon úgy feküdt merőlegesen rám, hogy a feje a hasamon volt, én meg simogattam, és mellettünk egy idősebb férfi odaszólt, hogy “itt gyerekek is vannak”. Ennyi.:)
A Pride nagyon jó buli szerintem is, de ha ennyire nem egyezik a véleményetek, és ezt nem tudjátok elfogadni, akkor lehet, hogy nem egymást keresitek.:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!