Kezdőoldal » Szexualitás » Homoszexualitás » Hátrány, ha túl kisfiús...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hátrány, ha túl kisfiús kinézetű vagyok?

Figyelt kérdés

Itt arra gondolok, hogy 20 évesen el szokták kérni a személyimet, pl. amikor családi ünnepre bort veszek, mert nem néznek 18-nak sem?

Még tapasztalatlan vagyok, nem törődtem eddig, hogy párkapcsolatot találják, mert tanultam, idén végeztem technikumban.

Most már szívesen ismerkednék, de elriaszthat sokakat egy kisfiús kinézetű srác?

2024. aug. 4. 09:00
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
100%
Dettó. 31 évesen elkérik, ha sört veszek ismeretlen helyen. Szerintem előny
2024. aug. 4. 21:46
 12/16 anonim ***** válasza:
100%
Ahogy a válaszokból is látszik, embere válogatja, hogy kinél előny, kinél hátrány. De ne aggódj, sokaknál előny. Én pl. pont ilyeneket kerestem mindig is.
2024. aug. 4. 22:26
 13/16 anonim ***** válasza:
100%
Nem gáz. Nálam előny, de én a fiatalokat mindig is jobban kedveltem !
2024. aug. 5. 17:12
 14/16 anonim ***** válasza:
100%
Nálam előny.
2024. aug. 5. 17:41
 15/16 anonim ***** válasza:
100%
Nálam nem éppen előny, de másnál jó lehet, ahogy a fenti válaszok is mutatják 😁
2024. aug. 6. 09:52
 16/16 anonim ***** válasza:
28%
Ugyan nem gond, a pedo hajlamuak szeretik. :)
2024. aug. 6. 23:06
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!