Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hátrány, ha túl kisfiús kinézetű vagyok?
Figyelt kérdés
Itt arra gondolok, hogy 20 évesen el szokták kérni a személyimet, pl. amikor családi ünnepre bort veszek, mert nem néznek 18-nak sem?
Még tapasztalatlan vagyok, nem törődtem eddig, hogy párkapcsolatot találják, mert tanultam, idén végeztem technikumban.
Most már szívesen ismerkednék, de elriaszthat sokakat egy kisfiús kinézetű srác?
aug. 4. 09:00
11/16 anonim válasza:
Dettó. 31 évesen elkérik, ha sört veszek ismeretlen helyen. Szerintem előny
12/16 anonim válasza:
Ahogy a válaszokból is látszik, embere válogatja, hogy kinél előny, kinél hátrány. De ne aggódj, sokaknál előny. Én pl. pont ilyeneket kerestem mindig is.
13/16 anonim válasza:
Nem gáz. Nálam előny, de én a fiatalokat mindig is jobban kedveltem !
15/16 anonim válasza:
Nálam nem éppen előny, de másnál jó lehet, ahogy a fenti válaszok is mutatják 😁
16/16 anonim válasza:
Ugyan nem gond, a pedo hajlamuak szeretik. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!