Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ismerkedésnél előny, vagy hátrány a fuckboy kinézet?
Nekem hátrány volt. Élből utasítottam el alfát már.
De ő bizonyítani akart mégis.
Sokat küzdött. És szerelmes lett.
Na akkor kezdtem neki hinni.
Más átlagpasit meg nem utasitottam volna el nyitott vagyok, nem küzdöttek volna es kihasználtak volna. Ahogy általában az alfák.
Mondhatni ö a lehetetlent érte el. Ugyanis akit én élböl elutasitok elhajtom es mindig es fel se veszem neki, olyan soha életemben nem létezett hogy én egyszer is esélyt adnék.
Amikor ő elérte azt hogy egyaltalán meghallgatom, már akkor a lehetetleneket döntötte le, saját magam se ismertem meg.
De akkor se ájultam el manipulácioktol semmitol.
Csak amikor már szivet lelkét kitette és párás volt a szeme es notoriusan ismételgette szeretlek szeretlek szeretlek.
Az a kép hogy egy ilyen férdi és érzelmek akkor kezdtem neki csak hinni.
Az ilyen kinézetű srácokra eleve tapadnak a csajok. Na, vajon előny vagy hátrány?
De, persze ez a gyk. Amint látható, 3 nőből 2 nagyon különlegesnek akarja magát érezni.
hú, anyám, micsoda elérhetetlen alfa nők vannak itt....:D
Miért van olyan érzésem, hogy péppé röhögném magam, amikor egy arctalan fórumon játssza valaki ennyire a kijájjányt?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!