Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hátrány, ha túl kisfiús kinézetű vagyok?
Figyelt kérdés
Itt arra gondolok, hogy 20 évesen el szokták kérni a személyimet, pl. amikor családi ünnepre bort veszek, mert nem néznek 18-nak sem?
Még tapasztalatlan vagyok, nem törődtem eddig, hogy párkapcsolatot találják, mert tanultam, idén végeztem technikumban.
Most már szívesen ismerkednék, de elriaszthat sokakat egy kisfiús kinézetű srác?
2024. aug. 4. 09:00
1/16 anonim 

válasza:

Van akinél előny lesz, van akinél hátrány.
2/16 anonim 

válasza:

Van akinek kimondottan ez jön be. Ráadásul jó esélyed van, hogy 40 éves korodban is kevesebbnek fogsz kinézni a korodnál.
3/16 A kérdező kommentje:
Akkor nem reménytelen a dolog.
2024. aug. 4. 09:07
5/16 anonim 

válasza:

20 évesen még mindenkitől elkérik a személyit kb, ez nem azt jelenti, hogy kisfiús arcod van...🙄
6/16 anonim 

válasza:

A gáz az, hogy tőlem még 28 évesen is elkérik...
8/16 anonim 

válasza:

Növessz szakállat :D az szokott segíteni a problémán, már, ha neked ez probléma. Csak ápold is aztán.
9/16 anonim 

válasza:

Döntsd el, hogy neked melyik korosztály tetszene, és biztosan találsz magadnak olyat, akinek meg te fogsz bejönni.
10/16 anonim 

válasza:

Nekem 34 évesen is előfordul hogy elkérik a személyit:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!