Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek is meleg lehet egy ilyen pasi?
Figyelt kérdés
Velencei tavon voltam és egy csinosabb nő megkért egy nem olyan helyes pasit hogy a hátát kenje már be mert nem éri el.. Erre mondta hogy bocsi de ő ilyet nem...2024. aug. 3. 13:09
1/7 anonim válasza:
Lehetni lehet. De ennyitől biztos nem az.
2/7 anonim válasza:
Ebből még nem következik. Ezt akár egy meleg simán megtehette volna, mert semleges neki, hogy bekeni egy nő hátát. A fószer vagy csak nagyon szorongásos volt, úgymond "félt" valamitől, vagy nem független és nem akar flörtölgetni másokkal (akkor sem ha az egy csinos nő).
3/7 anonim válasza:
Vagy lehet hogy allergiás a naptejre, vagy a bőre nem tolerálja a venne levő anyagokat. Ettől senki sem kész meleg 😉
4/7 anonim válasza:
Lehet, hogy nem akar másik ember testéhez nyúlni. Nem minden a szexualitás körül forog.
5/7 anonim válasza:
Egyáltalán nem biztos, sőt, inkább nem valószínű.
6/7 Jani Belucci válasza:
Lehet a csajával meg a csaja barátnőjével volt ott, vagy bármi. Ezernyi oka lehet egy hetero pasinak, hogy ilyen határokat húzzon. Nem mindenki kiéhezett ösztönlény.
7/7 anonim válasza:
Én nem szeretek bekenni senkit magamon kívül, még páromat sem nagyon. Ez független attól, hogy meleg vagyok vagy nem az lennék.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!