Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Meleg srácként fitymaszűkülettel élni?
Figyelt kérdés
Sziasztok, azt szeretném megtudni, hogy mennyire lehet gond később, hogy szűk a fitymám és ezért állva nem megy hátra a farkamon. Van aki hasonló helyzetben van?
23f
2024. júl. 28. 14:06
1/9 anonim válasza:
Szia. Voltam hasonlo helyzetben. Nem szamit, hogy meleg vagy mi vagy, nagyon egyszeruen meg lehet oldani, hogy rendesen mukodjon. Ne felj. Ha nem oldod meg akkor egyreszt a tisztalkodas sem megfelelo, masreszt a szex sem lesz tokeletes. En is halogattam de utolag mar banom. Barmi kerdesed van irhatsz.
2/9 anonim válasza:
Ez kb olyan mint a rossz fog. Meg lehet oldani, mégsem teszed, számomra ez igénytelenség.
3/9 anonim válasza:
Körülmetélés vagy plasztika megoldja. A második lassabban gyógyul és sokáig fájdalmasabb.
4/9 anonim válasza:
Lehet találsz majd olyan valakit, aki arra izgul fel.
5/9 anonim válasza:
Hiába csak passzív lettem volna, nekem is meg kellett oldani. Aztán rájöttem, hogy uni is lehetek. :-)
6/9 anonim válasza:
Én passzív vagyok fitymaszűkülettel...
Bele kellett törődnöm, hogy az én kukim nem fog szexelni.
Én csak cumizok és megdugnak. :)
30/F passzív
7/9 anonim válasza:
Aktív vagyok. Számomra taszító ha ilyet látok offolom hiába nincs dolgom a farkával
8/9 everlight válasza:
húzd hátra a fitymát,utána a makkodra egy gumi gyűrűt,és rá a fitymát,fájni fog de tágulni fog a fityma.
9/9 anonim válasza:
Ha nem tágul, körül lehet metéltetni, az jó dolog
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!