Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Csak szerintem van sok fitymaszűkületes meleg/bi pasi?
Ez az igénytelenség jele nálam
1 ilyen sráccal találkoztam mondtam neki így nem
Pedig aktív vagyok de undorító látvány és jelzi igénytelen a partner ha ezt képtelen kezelni
5-ös, miért lenne ez igénytelenség?
3-as vagyok, nekem például elég macerás lenne jelen helyzetben megoldani és nem szeretnék hazudni arról, hogy hová járkálok, vagy mire kaptam ezt-azt, mivel még a szüleimmel élek. Nekem kínos lenne a téma. Amúgy nem korlátoz semmiben, csak részletes szűkület és nemi életet úgysem élek még vagy 2 évig (egyetemig). Van, aki nem szeretné metéltetni és ezért halassza folyton (amúgy máshogy is megoldható, ha csak enyhe a szűkület). Szerintem ez nem igénytelenség, de ha alkalmiról van szó, akkor mindenképp illik előtte ezt megbeszélni a másikkal.
Szerinted nem igénytelenség egy nem megfelelően ápolt pénisz?
Minden más csak kifogás.
Ott az orvos el kell menni
Teljesen mindegy aktív e szexuálisan vagy sem akkor is a saját farka és karban kell tartani.
Én se vagyok mesterséf de nem retkes a konyhám
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!