Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Csak szerintem van sok fitymaszűkületes meleg/bi pasi?
Figyelt kérdés
Legalább részleges szűkülettel. Nekem volt az elmúlt 4 évben 6 ilyen srác. Egyik se akarja megműtetni. Miért van ilyen sok?2021. okt. 23. 08:12
11/15 anonim válasza:
„nekem például elég macerás lenne jelen helyzetben megoldani” Miért lenne macerás? Ennyire szégyellős vagy? Vagy miért?
12/15 anonim válasza:
Én megcsináltattam a fitymaszükületet, teljes körülöttem metélve, így is van élet, úgy vettem észre, hogy a társadalmi tabuk miatt nem igazán fordulunk orvoshoz, pedig egy szűrés, egy műtét, megkönnyíti az életedet...
13/15 anonim válasza:
Az a legnagyobb probléma a dologgal, hogy alig keresek többet minta a beavatkozás. Azaz vagy élek:lakok vahol és étkezek. vagy levágatom a 2egyszerre nem megy.
14/15 anonim válasza:
Én nekem ingyen megcsinálták első éves nappalis egyetemistaként.... sőt választhattam is hogy altatásban vagy helyi érzéstelenítésben, utóbbi mellett döntöttem, ami szar döntés volt...
15/15 anonim válasza:
Én megcsináltattam szintén a körülmetélést, pedig nem is volt nagyon szűk. Soha nem volt még metélt barátom, csak fitymás meg szűk fitymájú. Nem zavart, de hogy őket nem zavarja azt nem hiszem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!