Kezdőoldal » Szexualitás » Homoszexualitás » Csak szerintem van sok fitymas...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Csak szerintem van sok fitymaszűkületes meleg/bi pasi?

Figyelt kérdés
Legalább részleges szűkülettel. Nekem volt az elmúlt 4 évben 6 ilyen srác. Egyik se akarja megműtetni. Miért van ilyen sok?
2021. okt. 23. 08:12
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
82%
„nekem például elég macerás lenne jelen helyzetben megoldani” Miért lenne macerás? Ennyire szégyellős vagy? Vagy miért?
2021. okt. 23. 17:02
 12/15 anonim ***** válasza:
92%
Én megcsináltattam a fitymaszükületet, teljes körülöttem metélve, így is van élet, úgy vettem észre, hogy a társadalmi tabuk miatt nem igazán fordulunk orvoshoz, pedig egy szűrés, egy műtét, megkönnyíti az életedet...
2021. okt. 23. 17:05
 13/15 anonim ***** válasza:
89%
Az a legnagyobb probléma a dologgal, hogy alig keresek többet minta a beavatkozás. Azaz vagy élek:lakok vahol és étkezek. vagy levágatom a 2egyszerre nem megy.
2021. okt. 23. 23:53
 14/15 anonim ***** válasza:
100%
Én nekem ingyen megcsinálták első éves nappalis egyetemistaként.... sőt választhattam is hogy altatásban vagy helyi érzéstelenítésben, utóbbi mellett döntöttem, ami szar döntés volt...
2021. okt. 24. 11:48
 15/15 anonim ***** válasza:
100%
Én megcsináltattam szintén a körülmetélést, pedig nem is volt nagyon szűk. Soha nem volt még metélt barátom, csak fitymás meg szűk fitymájú. Nem zavart, de hogy őket nem zavarja azt nem hiszem.
2021. dec. 10. 18:26
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!