Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért van sok fitymaszűkületes meleg?
Van egy rossz hírem: sokan mondják, hogy a melegek/bik igényesek, műveltek. Ennek semmi valóságalapja nincs.
Nagyon sok esetben azok a fiúk/férfiak kezdenek el érdeklődni a homoszexualitás iránt, akik csúnyák, nem adnak magukra, nincs önbizalmuk, kicsi vagy torz a farkuk, kövérek, etc. Magyarul akiknek nagyon nehezen vagy egyáltalán nem megy a csajozás, viszont a hormonok tombolnak és valahogy le kell vezetni a feszültséget...
Így pedig azok is gyakran a meleg világba sodródnak akiknek fitymaszűkületük van és emiatt nem mernek csajozni, vagy orvoshoz fordulni.
"Nagyon sok esetben azok a fiúk/férfiak kezdenek el érdeklődni a homoszexualitás iránt, akik csúnyák, nem adnak magukra, nincs önbizalmuk, kicsi vagy torz a farkuk, kövérek, etc. Magyarul akiknek nagyon nehezen vagy egyáltalán nem megy a csajozás, viszont a hormonok tombolnak és valahogy le kell vezetni a feszültséget..."
Én tini melegként nem találtam magamnak barátot, partnert, még se lettem ettől heteró. Most akkor hogy is van ez???
#5 Nagyon nem :D
Kondizok(plusz bicikli plusz futás), magas vagyok, kicsit átlag feletti arcom van, nincs gondom odalent sem se méretben se formában. Sztereotípiákkal ellentétben mind 2 szülőmmel kiváló a kapcsolatom.
Sőt még a "csajozással" sincs gondom, még melegként is ha akarnék fel tudnék szedni egy csajt, mielőtt beláttam a dolgot még kapcsolatom is volt lánnyal.(Nem ajánlom egy melegnek sem egy kínzás)
Az egy icipici bökkenő az volt hogy nem jöttek be a lányok szexuálisan és ennyi :D
Szóval akkor kérdem én mi az az eset ami miatt én meleg lettem? xD
Gyerekek, egy tény következik, illetve valaki számára egy rossz hír: Aki nem érti, mi az hogy kényszeredetten iszonyatos erővel felizgulni egy férfi vagy egy női testforma látványára, évekkel megelőzően, minthogy valaha is hozzá érhetett volna, vagy akár soha az életben, és azt hiszi, hogy ez valami próbálkozás meg lelki élettapasztalatok függvénye és fejleménye, az vagy nő, vagy nőagyú lény férfi testben, vagy ASZEXUÁLIS férfi...
Kedves aszexuálisok, a szexuális vágy (és vele az orientáció) nem az a "gyakorlati jóérzet", hogy kibe / kivel vereted ki a farkad, hanem az a testforma, ami az agyadban megjelenik előtted, ha becsukod a szemedet is. Az pedig nem cserélhető össze másra, csak mert nem jutott a halpiacon.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!