Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fitymaszükülettel szex?
Figyelj, vannak alternatív ötleteim:
- Keresel hozzád hasonlót, akivel nyilvánvalóan van megértés egymás problémáját illetően.
- Keresel olyat, aki vágyik fiúra, de a két kezét összetenné, ha nem akarnák fenékbe izélni. Van ilyen.
- Keresel olyat, aki vágyik fiúra, de teljesen más fétisei vannak vele kapcsolatban.
Nekem tini koromban volt kb 20 éves koromig. Azt tudom ajánlani nektek hogy menjetek el dokihoz. Ne húzzátok az időt mint én mert rámegy az az idöszak ami az egyik legfontosabb a párkeresésben. Az amikor gyüjtöd magadnak az önbizalmat és probálgatod a szárnyaid.
Én hiába nyujtottam ki 20 éves korora otthon egyedül, hiába oldodott meg a dolog, még 10 év kellett hozzá hogy bátorságom legyen találkozni valakivel.
Elment legalább 15 évem (most 30 vagyok) randi és bárnilyen kapcsolat nélkül amit ár sohase kapok vissza. Mindez egy olyan dolog miatt ami az orvosoknak rutin munka és kb a gyerekek felénél jelentkezik.
Szóval bátorság irány a doki aztán hajrá ismerkedni!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!