Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha szexrandi közben derül ki, hogy a partnernek fitymaszűkülete van,akkor mit szóltok hozzá? Mindegy, ha már ott van? Vagy elutasítjátok?
Ha higiéniailag rendben tudja tartani akkor nem probléma.
Viszont ha olyan szintű a szűkület, hogy alig látszik a makk akkor mindenképpen érdemes meglépni azt a műtétet, mert szex közben felszakadhat ami sokkal rosszabb.
Nem egyszer előfordult hogy találkoztam ilyen sráccal, de mivel fulaktív vagyok, nem érdekel a passzív himbilimbije.
Csak a popsilya 🤩
ez szerintem nagyon nehéz kérdés. mert egyrészt nem szeretnék bunkó lenni, és traumát okozni neki, ugyanakkor nem szeretném támogatni se, mert akkor soha nem csináltatja meg.
én szerintem csak közös hoki meg pár csók lenne, aztán után beszélném meg vele hogy ezzel jó lenne valamit kezdeni. nekem 12 évesen volt, de én szóltam anno és meg is csináltattam akkor, tehát ilyen szempontból lehet hogy tőlem könnyebben elfogadná, de lehet hogy így is megsértődne valaki
sajnos én is volt, hogy belefutottam szűkületes srácba.. hát őt nem zavarta....
engem régebben zavart magamon és megoldotta a doki
Volt már rá példa, hogy elutasítottam emiatt.
De volt olyanra is, hogy nagyon helyes volt, és egy közös hokiba azért belementem, nagyon húzogatni nem lehetett neki, mert mondta, hogy feszül és fáj.
"5/ Jó sok pasival lehettél eddig, ha kifogtál 6 ilyet, ami szerintem nem túl gyakori."
Nem kell ahhoz 1000 emberrel találkoznod, hogy kifogj 6 ilyet, sajnos elég gyakori probléma, és szerintem elég gáz, hogy nem tesznek ellene, van olyan nem is 1 aki felnőtt családos ember, nem tudom megérteni, hogy hogy nem zavarja a szexben, az asszony miért nem viszi orvoshoz stb.
Inkább szenvednek, nem mennek megnézetni orvossal. Férfiak nagy része ilyen.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!