Kezdőoldal » Szexualitás » Homoszexualitás » Meleg fiúk! A szüleitek...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Meleg fiúk! A szüleitek hogyan fogadták a homoszexualitásotokat? A barátotokat hazavihettétek?

Figyelt kérdés
2024. júl. 23. 17:52
1 2 3
 11/22 anonim ***** válasza:
100%

#10: azért jó, hogy neked is végül elfogadták a szüleid.

hány éves vagy most, megkérdezhetem? :)

2024. júl. 24. 20:54
 12/22 anonim ***** válasza:
100%

28 vagyok. Időközben rájöttem, hogy rosszul emlékeztem és ennek már 6 éve, nem 5.

Amúgy vicces volt a coming outom, mert azzal kezdődött az egész, hogy átküldtem anyámnak egy mémet, ami arról szólt, hogy jobb, ha meleg a gyerek, mint Fideszes. :D Ami után anyám odajött hozzám sírva, hogy akarok-e mondani neki valamit. Utólag mondjuk szerintem ő is jobban örül, hogy meleg vagyok és nem Fideszes.

2024. júl. 24. 22:28
 13/22 anonim ***** válasza:
79%

Anyak sirnak mert a fiuk meleg, na ez a szegyen

Minek kell sirni? Jobb lenne ha 20 evesen egy 3 gyerekes 40-es novel jonne ossze?

2024. júl. 25. 03:45
 14/22 anonim ***** válasza:
100%

Én 29 évesen mondtam el anyunak, kb 4 éve. Először nem akarta elhinni mert nálam tényleg semmi jele nem volt a dolognak és még most is azon a véleményen van hogy le kellene feküdnöm egy növel mert akkor biztos változna a dolog. 😀 Nem mondom kicsit idegesit ez a része, de egyébként nem problémázik a dolgon, bizonyos szempontból elfogadta és neki az a fontos hogy boldog legyek. De azért félt engem attól hogy majd mások beszologatnak ha majd nyíltan vállalom a dolgot.

Pár közeli barátom tudja még rólam, másoknak nem beszélek erröl, majd ha lesz párom akivel lehet tervezni akkor már byiltabban fogom vállalni, de akkor sem úgy hogy mindenkinek reklámozom. Nem fogok odamenni ankollégához hogy "Jó reggelt, meleg vagyok" 😀. Majd ha esetleg valaki rákérdez hogy ki ő a közös fotón akkor majd mondom hogy a párom. Legalábbis most így képzelem el a dolgot. De jó is volna ha már itt tartanék... 😅

2024. júl. 25. 09:38
 15/22 anonim ***** válasza:
100%
14: Rólam a munkahelyen nem tudják és nincsenek nyílvánosan közös képek. Megadott illetők látják a képeket. Annyit tudnak, hogy van párom.
2024. júl. 25. 12:11
 16/22 anonim ***** válasza:
100%
Mivel alapvetően sokat barangolok egyedül is és szelfizek, ezért egyáltalán nem feltűnő. Vagyis az igen, hogy senki nem látható. :D
2024. júl. 25. 12:12
 17/22 anonim ***** válasza:
100%

#15: de ha "páromként" és nem barátnő/feleség szóval hivatkozol a párodra, akkor azert idővel rájönnek, hogy férfiról van szó, nem?

Főleg bizonyos kollégák szeretnek kicsit kíváncsiskodni is, simán megkérdezik a nevét/korát/mit csinál stb.

2024. júl. 25. 14:30
 18/22 anonim ***** válasza:
100%

Nem a 15-ös vagyok, de szerintem a "párom" megnevezés a legegyértelműbb jele annak, ha valaki nem hetero. Lásd: az összes meleg celeb így nevezi a szerelmét a tv-ben, mielőtt coming-outolna, pl. Kocsis Tibi, Vásáry André, Szekér Gergő és még sokan mások, de ez a leglevágósabb módszer, ha valaki nem mondja ki egyértelműen, hogy a barátnőm vagy a csajom, feleségem, nőm, akárkicsodám. Középiskola után én is úgy hivatkoztam a páromra az osztálytalálkozókon, hogy "a párom", majd utána coming-outoltam én is az egyik soron következő osztálytalálkozón. Akkor mondták vissza nekem többen is, hogy alapból nem sejtették, hogy meleg vagyok, de amikor korábban minden kérdésre azt válaszoltam, hogy a "párom"..., onnantól kezdve már biztosak voltak benne, hogy nem lányról van szó.

Szerintem, mi melegek szeretjük azt gondolni, hogy egy ilyen általános szó vagy fogalom mögé nagyon szépen be tudunk bújni és az majd megóv minket mindenféle gondtól-bajtól, de valójában ennek a szónak a használata pont hogy felhívja a figyelmet a részletekre. Olyan ez, mint amikor a kisgyerekek bújócskáznak. Elbújunk a szó mögé, közben meg:

[link]

😅🤣😂

(Neked melyik a kedvenc képed?) 😂

2024. júl. 25. 14:54
 19/22 anonim ***** válasza:
100%

Egyik munkatarsam a “parom” szot hasznalta a csajára

Szoval nem mindig van ez

2024. júl. 25. 14:58
 20/22 anonim ***** válasza:
100%
Heterók is használják, de sokkal ritkábban. Ők azért könnyebben és változatosabban, többféleképpen megfogalmazhatják máshogy is, nem kell félniük a lebukástól. A legtöbbjük ezért nem is így hivatkozik a barátnőjükre, hogy a párom. Csak kevesen. Míg egy meleg, aki mindig csak ezt használja, nehogy bukta legyen, nála sokkal feltűnőbb. Főleg, ha vannak más jelek is, amik esetleg a melegségére utalhatnak.
2024. júl. 25. 15:07
1 2 3

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!