Kezdőoldal » Szexualitás » Homoszexualitás » Meleg fiúk! A szüleitek...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Meleg fiúk! A szüleitek hogyan fogadták a homoszexualitásotokat? A barátotokat hazavihettétek?

Figyelt kérdés
2024. júl. 23. 17:52
1 2 3
 1/22 anonim ***** válasza:
100%
Nem tudom kinél ez hogy van,nálam ez nem volt téma .....nyilván nem voltak hülyék.....soha nem volt barátnőm.....soha de soha nem beszéltünk ilyenekről.Egyszervegy testvéri veszekedéskor a testvérem odavágta anyumnak ,hogy "ez egy bzi!"Anyám csak annyit válaszolt....."és akkor mi van?"kb ennyi volt a téma ...azóta se semmi.
2024. júl. 23. 19:40
 2/22 anonim ***** válasza:
84%
Sehogy, nem tudjak rolam, nem is fogjak
2024. júl. 23. 19:54
 3/22 anonim ***** válasza:
100%
Sírtak. Mindketten. Nagyon sokáig. Hetekig. (Nem örömükben.) Akkoriban még sokkal nagyobb szégyen volt melegnek lenni, mint manapság. Nem volt még barátom, de ha lett volna se mertem volna még csak gondolni se rá, hogy hazavigyem. Ma már minden oké.
2024. júl. 24. 01:01
 4/22 anonim ***** válasza:
2%

Ma is szégyen, ne aggodj

Csak szemet hunynak felette es nem mondják ki

2024. júl. 24. 05:21
 5/22 anonim ***** válasza:
100%

Hát én úgy érzem mázlista vagyok!

A szüleimmel nagyon jó volt mindig a kapcsolatom ,ez okból álltam a faterom elé,hogy kitállaljak!

Zavartan kezdtem,mikor jött azzal,hogy tudják!

Órákon át beszélgettünk, az első perctől fogva elfogadták mindketten ,a tesóm úgyszintén

A párom szeretik , nagyon jó a viszonyuk!

2024. júl. 24. 06:00
 6/22 anonim ***** válasza:
18%

En azert nem modom el a szuloknek mert semmi se valtozna

Nem ereznem jobban magam

Amugy is utalom hogy ilyen vagyok

Semmivel se lenne jobb az eletem

2024. júl. 24. 06:05
 7/22 anonim ***** válasza:
94%

Persze elmondtam de az már több mint 10éve volt.

Barátomat haza vittem bemutattam a szüleimnek, és viszont is így történt.

Karácsony egyik napján egyik Szülőknél, utána a másiknál

Nekem így normális, nem is ismerkedtem olyan fiúkkal akik titkolóznak - ők még defektesebbek az átlagnál számomra 😅

2024. júl. 24. 12:29
 8/22 anonim ***** válasza:
100%

Ja igy konnyu ha elfogadjak a szuleid

Csak úgy nem konnyu ha nem fogadjk el aztan folyton szegyenkeznek emiatt

2024. júl. 24. 13:18
 9/22 anonim ***** válasza:
100%
Eléggé sokára alakult kapcsolat huszonéves koromban, néhány hét után mondtam el anyumnak. Nem volt balhé, de csendesen eléggé kiakadt. Ennek ellenére vihettem exemet és ragaszkodtam is ehhez, mert amúgy a lakás félig az enyém. Illetve exemhez viszont semmiképpen sem mehettem volna. Óvatosan és finoman megbeszéltem anyummal, hogy nincs más lehetőség. Kezdeti időszakban kicsit nyomasztó hangulat volt, de aztán megbékélt anyum. Elkezdett hinni a sorsszerűségben és úgy tudta elfogadni teljesen. Annyira megbékélt végül, hogy konkrétan megkedvelte exemet. Aztán exem költözhetett is volna hozzánk, de ő erre nem volt képes. Azóta új párom itt lakik és anyummal ők is kedvelik egymást. Most már mi vezetjük a háztartást.
2024. júl. 24. 13:23
 10/22 anonim ***** válasza:
100%
23 éves korom körül coming outoltam. Apám közölte, hogy sejtette és kb ennyiben is hagyta a dolgot. Mondta, hogy nem örül neki, de aztán úgy állt hozzá, hogy "ez van". Anyám napokig sírt, nem evett, nem aludt, de ő sem volt elutasító felém, csak féltett és csalódott magában, hogy fogalma se volt arról, hogy meleg vagyok. Azóta látványosan javult a kapcsolatom mindkettejükkel, de nem beszéltünk a témáról azóta se. Max annyit, hogy amikor felmerült, hogy megyek a Pride After buliba, akkor anyám külön mondta, hogy nagyon vigyázzunk magunkra. :D De eddig párom se volt, aki miatt téma lett volna. Most először van kapcsolatom, szóval lassan elmondom majd nekik. Csak annyiban komplikált, hogy külföldön élek, a párom is külföldi, és nem beszélnek közös nyelvet. Szóval nagy bemutatkozást nem tervezek.
2024. júl. 24. 14:39
1 2 3

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!