Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mi a véleményeket közvetve részt venni megcsalásban? Együtt lennétek olyan férfival, akinek van párja?
Szoktatok alkalmizni/szex kapcsolatot létesíteni (mondjuk barátság extrákkal) olyan férfiakkal, akiknek közben van párkapcsolatuk (feleség, barát/barátnő)?
Ha igen, nem zavar a tudat, hogy veletek csalja az illető a párját?
Szóval az én helyzetem, hogy találkoztam egy férfival, akinek van élettársa. Mindketten nagyon jól éreztük magunkat. Én alapból nem szoktam csak úgy alkalmizni, de néha azért én is kívánom a szexet és a testi örömöket, vele pedig tök jó volt a hangulat, az összhang, baráti viszony alakult ki mondhatni. De közben bennem van, hogy velem csalja a párját.
Állítása szerint azért, mert a párja egyáltalán nem kívánja vele a szexet, teljesen frigid, nem tud vele erről beszélni a férfi, nem engedi magát sehogy sem. A férfi szereti és már 8 éve vannak együtt, nem akar vele szakítani, de közben neki lennének szexuális igényei, amit a párjával nem tud megélni. Hiába beszélt vele erről többször finoman és durvábban is. Még terápiát is javasolt neki elvileg. De a nő hajthatatlan, szerinte így normális, neki így jó. Tudom ez nem menti fel a férfit, ettől ez még megcsalás. Én próbáltam meggyőzni, hogy beszéljen a párjával őszintén, és kérje az engedélyét, hogy másokkal is lehessen együtt a szex miatt, mert ez nem helyes. Fordított helyzetben nekem sem esne jól. De nem akar vele erről beszélni, mondván úgy sem értené meg. Sajnálom nagyon a helyzetet, de közben én rosszul érzem magam.
Ha minden feleség, barátnő akinek a pasija, férje férfival szexel megtudná- akkor elég érdekesen alakulnának az amúgy sem jó válási statisztikák.
Hihetetlen, mennyi van és egyre több - aki a női párja mellett pasizik.
"Állítása szerint azért, mert a párja egyáltalán nem kívánja vele a szexet, teljesen frigid, nem tud vele erről beszélni a férfi, nem engedi magát sehogy sem. A férfi szereti és már 8 éve vannak együtt, nem akar vele szakítani, de közben neki lennének szexuális igényei, amit a párjával nem tud megélni."
Én azért fenntartásokkal kezelném ezt is. Ez gyakran ilyen tipikus beetető szöveg, hogy ne a biszex pasi tűnjön hibásnak, megcsaló félnek, hanem a feleség legyen az oka mindennek és a pasi csak az "ártatlan, szenvedő fél", akinek szüksége van a testiségre, de nem kapja meg otthon a frigid feleségtől a szexet. Rengeteg biszex jön olyan szöveggel, hogy az asszonnyal már nincs szex, elhidegültek egymástól stb., közben a nagy francokat, nincs köztük semmi probléma, csak félre akar lépni. Ezzel a beetető szöveggel hamarabb megkapnak srácokat is, mert így a melegek nem saját magukat hibáztatják, hogy tönkretesznek egy házasságot, hanem a feleségeket, hogy miattuk van minden és ők csak "megsajnálták" a férjet. A biszexek pontosan tudják ezt, hogy így sokkal hamarabb megkaphatnak meleg srácokat, ha áldozatként tüntetik fel magukat, mintha őszintén bevallanák, hogy csalják a mit sem sejtő asszonyt, aki otthon várja őket a három gyerekkel.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!