Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Azok véleménye érdekelne akiket megcsalt a párjuk. Megtudtatok bocsátani neki?
Nem tudtam megbocsájtani, szakítottam vele.
Alig pár hónapja voltunk együtt.
Az exem elég féltékeny típus volt, mindig attól félt, hogy meg fogom csalni. Minden egyes lányra féltékeny volt, akivel csak 1-2 szót váltottam. Mindig hisztizett, hogy jöjjek össze ezzel-azzal, stb... Soha meg nem fordult a fejembe a megcsalás. Aztán végül a barátnőm csalt meg engem... fél éven át csalt... (ezt is csak úgy tudtam meg, hogy egyszer nálam felejtette a telefonját és a csávó folyamatosan írt neki). Sosem hagytam ellaposodni a kapcsolatunkat, mindig mindent megtettem, hogy jól érezzük magunkat, szinte mindent megkapott tőlem, állandóan főztem neki finom kajákat, elmentünk ide-oda, stb... és ez lett a hála érte...
5 évig voltunk együtt. Ezt az 5 évet elég nehéz kitörölni és elfelejteni az egészet. Azóta nem nagyon volt rendes kapcsolatom, mivel ezek után nem tudok teljes mértékben megbízni a másikban.
25F
Kb 1 éve voltunk együtt mikor megcsalt (már ami tudomásomra jutott). Jó ideig tepert még utánam, aztán megbocsátottam.
Persze nem érte meg, mert közben átiratták másik suliba, aztán rá úgy fél évre szünetet kért én meg lezártam. De azért az utolsó nyarunk jó volt.
Ez 10 éve gimiben volt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!