Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Csajok, léptetek már félre?Ha igen, miért?Nem volt jó az ágyban ,kicsi volt neki, hamar elment vagy félrelépett és megtudtátok, vagy megtetszett a pasi és volt rá lehetőség?
Én a barátomat megcsaltam. A szex közepes volt vele. Én egyetemee jártam, ő dolgozott, csak érettségije volt, egyetemen meg sok jóképű, jó szövegű, céltudatos fiú volt, nem volt nehéz elcsábulni.
Persze a szex is jobb volt azokkal, akikkel félreléptem, de nem azbis belejátszott, hogy teljesen új, inspirálóbb közegbe kerültem ott. Hamar szakítottam is a barátommal, mert teljesen új perspektívák nyíltak meg előttem. Egyszerűen azokkal a fiúkkal kezdtem szimpatizálni, akik hasonló jövőképpel rendelkeztek, mint én.
Egyetem, mint motiváló közeg?! :D Járműmérnökként végeztem Győrben, autóipari alkatrészek megmunkálásával foglalkozó üzemünk van, a szüleimnek pedig legfőbb vágya volt, hogy diplomázzak.
Azt vártam, hogy mindenki startup-okat alakít, vállalkozásokon gondolkodik, tele lesz ötlettel, stb., ehhez képest - 4 év távlatából - akikkel tartom a kapcsolatot, jellemzően 3-400 000 forintért dolgoznak alkalmazottként, legtöbb esetben az Audi-nál.
Az egyik srácnak (szintén soproni, mint én) a takarítónő anyja többet keres az 1200 €-s minimálbérével (+13-14. havi, ugyebár), a múltkor pedig a villanyszerelő 3 nap munkára számolt ennyi munkadíjat.
Szumma szummárum, én ennek az egyetem=komoly jövőkép és motiváló közeg megállapításnak az ellentétét tapasztaltam.
Te félreértettél, te anyagiakról beszélsz. Téged csak az motiválva, ha többet keresnél, mint a szomszédod. Engem az motivált, hogy olyan fiúkkal tudtam ismerkedni, akiknek hasonló lesz a szakmájuk, mindent meg tudunk beszélni
Én keressek most 300ezernél többet, ez a magyar valóság, ezt vagy elfogadjuk vagy mehetünk külföldre. Nem anyagiak miatt csaltam meg a barátomat akkor, hisz ő már akkor dolgozott, anyagilag jobban el volt eresztve, mint az évfolyamtársaim. Egyszerűen érdekesebb embereket ismertem meg. És a szex egy érdekes fiúval élvezetesebb, ez nem csak a méretről szól.
9-es vagyok, volt pár félresikerült mondatom
Én se keresek 300ezernél többet, ez így helyes.
Nem az anyagiakról van szó, hanem arról, hogy 5 év alatt annyi közös élményem volt évfolyamtársaimmal, amit az akkori párommal sose tudtam volna megélni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!