Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok, ha olyan helyen történik a nemi aktus ahol nincs lehetőség a tisztálkodásra és ha belétek élveznek akkor hagyjátok, hogy a sperma kiürüljön a bugyitokra, használtok tisztasági betétet vagy valamivel megtörlitek magatokat?
Általában zsepivel kitörlöm
De volt már, hogy csak úgy hagytam
''Van nálam mindig nedves törlőkendő és tisztasági betétet mindig használok.''
Akkor téged párszor elintéztek már ilyen olyan helyen.
Hát ez szép, meg kell mondjam.
#5 nedves törlő kendő azért van nálam mindig mert meg tudom vele törölni a kezem, bármikor jól jöhet, menstruáció alatt is ha fel szeretném magad frissíteni.
Tisztasági betétet azért hordok mindennap mert nekem így komfortos, és mert nem lesz hüvelyváladékos a bugyim.
Ha hülye vagy inkább ne ítélkezz mások felett!
Nedves törlőkendőnek hívják a csodaszert ahogy a #7-es is írja, mindig van a táskában. Meg tisztasági betét is.
Ha ennyire azt akarod megtudni milyen érzés akkor verd a gatyádba és húzd vissza magadra s megtudod milyen érzés a kihűlt, hideg trutyiban lenni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!