Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Azok véleménye érdekelne...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Azok véleménye érdekelne akiket megcsalt a párjuk. Megtudtatok bocsátani neki?

Figyelt kérdés
Ha igen hogy alakult tovább? Megérte? Milyen változást hozott a kapcsolatotokban ez az egész? Ha kedved engedi egy sztorit is írj nálatok hogy történt ill. Mennyi ideje voltatok együtt,gyerek stb :)

2021. szept. 9. 01:28
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:
47%
Én megbocsájtottam az akkori barátnőmnek. Eleinte úgy tűnt, hogy tanult belőle és velem akar maradni. Pár hónap után kiderült, hogy rendszeresen lefeküdt egy másik pasival. Akkor már nem volt értelme folytatni.
2021. szept. 9. 16:39
 12/13 Twastar ***** válasza:
47%

Jó a kérdésfeltevés!

Valójában nem.

Az volt a baj hogy pont szerelmes voltam belé akkor amikor ez megtörtént. Ráadásul az unokahúgom férjével szóval dupla megcsalás volt. (Merthogy nem idegen volt a pasi.)

Otthagytam egy időre de aztán visszamentem hozzá mert hiányzott.

És ami a legnagyobb baj hogy soha nem beszéltük át a dolgot, hanem úgy tettünk, mintha nem történt volna meg.

És emiatt nekem beakadt valami ebben a megcsalás témában.

Egyrészt azt kívánom hogy minden csaló bukjon le, másrészt pedig azt szorgalmazom, hogy mindenki aki képtelen a monogámiára, eleve építsen olyan kapcsolatot a párjával amiben benne van a félre kefélés lehetősége.

2021. szept. 9. 16:46
 13/13 anonim válasza:
0%
Én egy félrelépést meg tudtam. Jobb is lett a kapcsolatom azután. De ez a körülményektől függ. Egyből bevallotta és ki is engesztelt. De egy viszonyt nem érdemes megbocsátani
2021. szept. 9. 16:54
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!