Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Akik párkapcsolatot szeretnének és keresnek, raktatok ki a profilotokba vagy küldtök félmeztelen/lengébb, ruha nélküli képet (is)?
Tehát a kép(ek)nek nem kell teljesen meztelennek/intimnek lenni(ük). A lényeg, hogy szándékosan, tudatosan raktok/küldtök ilyet képet, és azért valami látszódik a testetekből, mondjuk ha egy nyitott ingben vagytok is annak számít.
Illetve fontos, hogy komoly párkapcsolatot szeretnétek és emiatt (is) ismerkedtek.
Én sem rakok ki ilyen képet. Csak gondoljunk bele, ha valakik mondjuk a munkahelyen vagy baráti társaságban ismerkednek meg és úgy alakul ki köztük valami, akkor se fogják egymást rögtön félpucéran látni.
Nem egy kollégám/kolléganőm van akik itt a munkahelyen ismerkedtek meg és házasságok vagy épp gyerek is született a dologból. Igen ezek hetero kapcsolatok, de szerintem egy meleg kapcsolatbak is így kellene működnie.
Persze fontos, hogy vonzodjon is az ember a másikhoz, de szerintem ha komolyan gondolja az ember akkor nem azon fog múlni a dolog hogy meg tudja e számolni a másik hasán a kockákat vagy nem. Plusz nem kell ahhoz félpucér fotó hogy az ember lássa milyen alkatú a másik. Nekem ez a véleményem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!